Enter your keyword

Leer Spaans met onze Leraren Team in Malaga Spanje

Alle docenten van Alhambra Instituto hebben Spaans als hun moedertaal, zijn gekwalificeerd (Universiteit) en gebruiken moderne lesmethoden, zodat zij jou kunnen helpen om Spaans te leren in een relaxte atmosfeer. Bij ons vind je gemotiveerde docenten die leuke lessen geven en ook nog eens zorgen voor optimisme in het leren van de taal. Wij bieden een uitgebreid keuzepakket aan van Spaans op alle niveaus, van beginners tot en met gevorderden.

De docenten van Alhambra Instituto hebben altijd al goed samen kunnen werken, nu nog steeds. Zij zijn blij met alle positieve reacties die zij krijgen en maken onze studenten blij. Zij zijn in staat om een intensieve cursus te geven met alles erop en eraan en de klas alsnog in een relaxte sfeer te houden. Docenten hebben de verplichting dat zij minimaal twee jaar ervaring moeten hebben met het onderwijzen van de Spaanse taal, zodat zij niet alleen ervaring hebben met het Spaans, maar ook met het begrijpen van de onzekerheden en problemen van studenten en het hiermee omgaan en oplossen hiervan. De meeste docenten spreken ook nog een andere taal naast Spaans. Zij hebben allemaal een diploma voor docenten erkent door de universiteit en sommigen hebben zelfs verdere trainingen gevolgd.

Alhambra Instituto selecteert de docenten niet alleen op de kwalificatie en diploma’s, maar ook op hun motivatie en enthousiasme om te onderwijzen. Alle docenten hebben een diploma van de universiteit, zodat zij speciale en standaard Spaanse cursussen kunnen geven. Wij zijn ook een opleidingsbureau voor docenten met een hoog niveau. De moderne lesmethoden en ook media worden gebruikt tijdens onze lessen om ook vanuit een ander opzicht Spaans te leren.

Ons Team