Spaans leren in Malaga, Spanje – Cursus Spaans in Malaga Andalusië

Spaans leren in Malaga, Spanje – Cursus Spaans in Malaga Andalusië

Spaanse Cursussen voor Studenten en Volwassenen SPAANS LEREN IN MALAGA -SPANJE LANGE TERMIJN SPAANSE CURSUSSEN IN SPANJE SPAANS LEREN IN MALAGA -SPANJE Spaans leren voor jongeren - Spaans voor tieners Schoolgroepen Spaanse Cursussen voor Volwassenen en Senioren 50+ SPAANS LEREN IN MALAGA -SPANJE

Spaans leren in Malaga in een vriendelijke, kustgebied van Malaga, Spanje – nieuwe Intensieve Spaanse Cursussen voor mensen van verschillende leeftijden en nationaliteiten beginnen elke maandag het hele jaar door (*echte beginners). Leer de Spaanse taalvaardigheden die je nodig hebt voor het dagelijks gesprek en zakelijke communicatie in onze intensieve spaanse cursussen voor professionals, studenten en andere volwassenen.

Alhambra Instituto Spaanse taalschool, biedt Spaanse cursus in Malaga Spanje – kleine groepen, van beginners tot gevorderden, het hele jaar geopend, beginnen elke maandag in Malaga.

google 5 bieden effectief klanten tevreden, google 5 bieden effectief klanten tevreden én klantloyaliteit

ONZE CURSUSSEN

Spaanse Cursussen voor Volwassenen, Spaans Leren in Spanje, spaans leren in Malaga voor Volwassenen, Spaans leren Malaga Cursus Spaans Spanje

SPECIALE CURSUSSEN SPAANSE IN SPANJE – SPAANS LEREN IN SPANJE TAALREIZEN, Speciale cursussen Spaans in Malaga

Spaans en activiteiten cursussen voor jonge studenten in Spanje, Spaans voor groepen studenten in Spanje,

Cursussen Spaans voor senioren in Spanje, Club 50+ cursussen Spaans – Voor studenten van ag 50 jaar, 50-plussers die Spaans willen leren

De vijfde grootste stad van Spanje en één van de belangrijkste toeristische bestemming in de wereld:

De stad Malaga heeft speciale charme dat iedere toerist laat genieten van hun reis. Cultuur, tradities, gastronomie, een heerlijk climaat en het rustgevende en gastvrije karakter van het volk geven het perfecte plaatje weer van de “Paradijselijke Stad”, zoals de Spaanse poëet en Nobelprijs winnaar Vicente Aleixandre Malaga omschreef. Hij gebruikte de zin: “Een paradijs tussen hemel en aarde, tussen de rotsachtige bergen Montes van Malaga en de kust van de Middellandse Zee”.

3000 jaar geleden stond Málaga bekend als Mainake, bezet door de Fenciërs. Later werd de stad bezet door de Romeinen en Arabieren. Elke cultuur heeft wat achter gelaten. Dit geeft de stad een rijke combinatie van geschiedenis en verschillende stijlen in de architectuur. Een echte wereldstad.

Spaans leren in Málaga. Een mooi uitzicht op de stad Malaga

Málaga is de hoofdstad van de Costa del Sol. Deze moderne stad heeft zich snel ontwikkeld in de afgelopen twintig jaar, maar ondanks dat toch zijn eigen karakter behouden.

Een wereldstad: de stad Málaga heeft zijn Spaanse cultuur behouden ondanks het vele buitenlandse toerisme dat naar de stad en provincie komt, wat een aanzienlijk effect heeft op de dorpjes dichtbij de stad en de kust.

Het is ook een geweldige plek om te bezoeken tijdens de heilige week “Semana Santa” met de onvergetelijke optochten. Málaga heeft een strand van 15 kilometer lang en de tweede grootste haven van heel Spanje. De echte Malagueños zijn erg vriendelijk en genieten van alle toeristen, of ze nu uit Spanje komen of buitelands zijn. De Malagueños worden vaak gezien als de vriendelijkste Spanjaarden, waarbij de gastvrijheid met de paplepel is ingegoten.

Spaans leren in Málaga - Er is genoeg te doen voor iedereen

Malaga, met 22 museus, een autovrij centrum, innovatieve restaurants en elegante hotels met veel hippe dakterrassen, zwembaden en prachtige uitzichten.

Spaans leren in Málaga is een perfect keuze

Voor al meer dan 500 jaar wordt de heilige week (Semana Santa) beschouwd als een belangrijk en regilieus feest voor alle Malagueños. Een spectaculair evenement met een regilieus, sociaal en cultureel karakter…

Studenten tijdens de Feria in Malaga - Spaans leren in Málaga

In Málaga vieren ze ook de “Feria de Agosto”, een uitbundig feest dat een week lang op de straten gevierd wordt. Tijdens het feest herdenken ze de verovering van de stad door Isabella en Ferdinand in 1487. Dit wordt gevierd met veel activiteiten, zoals wedstijden, optredens en concerten.

Wat is er te zien in Málaga?

Als bezoeker raden wij aan de tijd te nemen om rond te dwalen door het centrum en te genieten van de sfeer rondom de Mediterrane haven. Het stadshuis van Malaga heeft even geleden verschillende schema’s geintroduceerd voor het renoveren van het stadcentrum en tegelijkertijd proberen ze ook het authentieke karakter te behouden. De focus ligt op de commerciële activiteiten in Calle Larios, wat een doolhof is van smalle straatjes en waar kledingwinkeltjes afgewisseld worden met moderne barretjes en charmante pleintjes om de hoek.

Een van de dingen die de aandacht trekt in het commerciële centrum is een rijk patronomisch historisch monument, het Romeinse amfitheater. Het is een van de oudste gebouwen uit de tweede eeuw voor Christus. Verrassend is dat het per ongeluk ontdekt werd tijdens de tweede helft van deze eeuw. Tijdens het werk aan een huis werd het amfitheater opeens ontdekt.

malaga_alcazaba_450Naast het amfitheater is het Moorse Paleis, genaamd La Alcazaba. Het Arabisch fort is gebouwd in de eerste helft van de negende eeuw door Caliph Abd er Rahman I, met verdediging tegen de zeerovers als hoofddoel. Een ander belangrijk gebouw is het Paleis van de graaf Bellavista, met prachtige plafonds. Het paleis wordt snel omgezet als een deel van het picasso museum waar verschillende tentoonstellingen zullen plaats vinden van gedoneerde werken door Christine Picasso, de schoondochter van de schilder.

Een zeventiende-eeuwse herberg, bekend als “la Mesón de la Victoria”, is een van de best uitgeruste herbergen uit die tijd en is nu de thuisbasis van het folkmuseum. Er is een centrale binnenplaats met een fontein en het heeft de typische kenmerken van een huis uit Malaga.

De katedraal van Málaga: "La Manquita"

Spaans leren in Málaga

De katedraal van Malaga is vooral bekend als “La Manquita”, de kleine een-armige vrouw, in verwijzing naar de het feit dat de tweede toren nooit afgerond is. Het werk was gestopt door koninklijk besluit toen ze halverwege waren. Het geld werd uitgegeven aan de hulp voor de slachtoffers van een aardbeving dat gebeurd was in de Verenigde Staten. De bouw van de katedraal duurde meer dan twee eeuwen – van de helft van de zestiende-eeuw tot de helft van de achttiende-eeuw – wat daarom ook de interessante verklaring is van verschillende stijlen architectuur: van Gotisch tot de Renaissance en de Barok.

Het zeventiende-eeuwse koor is een uitzonderlijk stukje werk met 40 van de 58 houten figuren gemaakt door de bekende beeldhouder Pedro de Mena.

De magnifieke organen, gebouwd door Julian de la Orden in 1871, worden hoog gewaardeerd bij verschillende muzikanten. Niet alleen voor de uitstekende constructie maar ook voor de grote muzikale kwaliteit.

22 museums in Málaga

Spaans leren in Málaga

Het is moeilijk in te beelden dat het gebouw bekend staat als het Paleis van Aduana, origineel het douanekantoor, gelegen aan het water. Aan het einde van de laaste eeuw onderging Málaga een transformatie en een besluitvolle verandering was het terugnemen van het land voor dit gebouw, wat nu bekend staat als de botanische tuin van Malaga: “El Parque”. Het is een oase van rust in het midden van de bruisende metropool. De tuin is een van de grootste tropische en subtopische in Europa met ongeveer 160 verschillende soorten planten en bomen.

Dit laat achttiende-eeuwse huis bij de haven van Málaga is waar de nieuwe, €23 miljoen museum van Málaga ondergebracht wordt. Het neoklassieke gebouw, gepluderd door Napoleon’s leger in 1810, was een gebouw van de overheid en neergehaald door een brand in 1922. Op dit moment wordt het vernieuwd en zal het gebruikt worden voor een collectie van ongeveer 20.000 stukken van het Museum van Moderne Kunsten.

Spaans leren in Malaga | Spaanse cursus in Spanje

Spaans leren in Málaga

Spaanse Cursus in Spanje bij Alhambra Instituto is de perfecte plek om Spaans te leren in Spanje: Malaga is de stad met de warmste winterperiode in heel Europa, mooie stranden, veel architectuur en museums. De perfecte stad om Spaans te leren in Spanje.

Omdat Spaans leren een privilege is moet je ook alle voordelen en kansen krijgen van het studeren van de Spaanse taal. Wanneer je besloten hebt dat je Spaans wilt studeren kun je gaan kijken welke cursus het beste bij je past. Daarna kun je rustig je reis gaan plannen. Studeer nu Spaans bij ons!

  • Spaanse cursussen in Spanje bij een middelgrote, vriendelijke school die slechts op 5 minuten van het strand af ligt.
  • Een grote keuze uit Spaanse cursussen met 20, 25, 30 of 35 lessen per week. Voor iedereen en ieder zijn behoefte wel iets.
  • Alhambra Instituto heeft een actieve leeromgeving met interactieve whiteboards in bijna alle klaslokalen.
  • De lessen duren 55 minuten en daardoor leer je 25% meer dan bij andere scholen. Je krijgt dus echt waarde terug voor je geld.
  • Kleine klassen met een gemiddelde van 6 studenten en een maximum van 10 per klas.
  • Hoogopgeleide en ervaren leraren die toegewijd zijn jouw te helpen de taal snel onder de knie te krijgen.