Enter your keyword

Spaanse Cursussen voor Senioren (50+) – Taalvakanties

Spaanse taal leren in Spanje Andalucia 50plus +

Spaanse taal leren in Spanje Andalucia 50plus +

Spaanse Cursussen voor Senioren (50+) – Taalvakanties. Wij bieden een grote variatie van Spaanse cursussen voor volwassen studenten met daarnaast een vrijetijdsprogramma die verschillende excursies en activiteiten bevat. 

Is dit de Spaanse taalcursus voor u?Google+ reviews & recensies , Google reviews en opmerkingen helpen de perfecte Spaanse cursus die bij u past te vinden

Ja, als u graag wilt werken aan uw Spaanse taalvaardigheden met andere volwassenen van ongeveer dezelfde leeftijd in een gezellige en ontspannen omgeving. De Spaanse Cursus voor Senioren (50+) is speciaal ontworpen naar de behoeftes van senioren en volwassen studenten. Het combineerd het leren van de Spaanse taal met interessante culturele bezoekjes en excursies in Spanje. Natuurlijk kunt u op elk moment zich inschrijven voor deze cursus, maar wij spreken uit ervaring dat Senioren (50+) over het algemeen een taalcursus een leuke en comfortable oplossing vinden voor een vakantie.

Taalreizen Spanje, Spaans leren Spanje

Spaanse taal leren in Spanje Malaga

The extra buitenschoolse activiteiten: De cursussen zijn gecombineerd met verschillende buitenschoolse activiteiten. Er zal een goed gevuld programma voor u klaar staan wanneer u naar Malaga komt. Dit programma kunt u bij ons opvragen door contact met ons op te nemen. Voorbeelden van mogelijke activiteiten zijn kooklessen, Flamenco Sevillanas lessen, fietstoeren “Málaga Experience”, een bezoekje aan het wijn museum en een kleine wijnproeverij, een bezoekje aan de stierenring en het stierenvechtmuseum, nog nog veel meer. De extra buitenschoolse activiteiten zitten bij de prijs ingebrepen.

Praktische Informatie

 • Lessen per week: Intensieve cursus twee weken, 20 lessen + middag/avond culturele activiteiten.
 • Duur van de lessen: 55 minuten.
 • Duur van de cursus: 2 weken.
 • Rooster: Maandag tot en met Vrijdag van 9:00 tot 13:00.
 • Niveaus: Alle niveaus, van beginner tot superieur.
 • Prijs: 495 € / twee weeks. Inclusief: cursus, boeken en materialen, transfers van en naar het vliegveld en culturele activiteiten.

 

BELANGRIJK:  Als er onvoldoende studenten zijn om het minimale aantal te bereiken (3) zal de cursus omgezet worden naar een Intensieve Spaans Cursus en de school zal een terugstorting doen, in de eerste dagen van de lessen, van het bedrag dat het verschil is tussen de twee cursussen.

PRIJS: 495€

Spaans Cursus voor Senioren (50+). Wij bieden een brede variatie van Spaans Cursussen voor Senioren, gecombineerd met leuke activiteiten en excursies

Heeft u altijd al gedroomd om op vakantie te gaan naar Spanje en daar Spaans te leren? Maak die droom dan waar bij Alhambra Instituto. Onze cursus is speciaal gemaakt voor senioren die graag hun taalvaardigheden willen verbeteren tijdens een heerlijke vakantie. De cursus is het hele jaar door te boeken!


Ons 50+ programma biedt taalcursussen aan die speciaal gemaakt zijn voor de oudere student. Wij bieden u de kans om Spaans te leren in Malaga samen met andere oudere studenten. Deze cursus zal u helpen om te leren spreken, lezen en schrijven in het Spaans. Tevens zal u zich ook zelfverzekerd genoeg voelen om daadwerkelijk met de lokale bevolking te praten en te spreken in het openbaar. Het Spaans dat u bij ons op school leert kunt u toepassen in alle Spaanstalige landen.

Onze oudere studenten hebben drie uur in de ochtend les en dit maakt het minder intensief dan de gewone cursussen. De lessen zijn gefocust op het leren van de grammatica, woordenschat opbouwen en natuurlijk het spreken van de taal. Er zullen ongeveer 5 studenten (maximaal 10) in een groep zitten, wat er voor zorgt dat u veel persoonlijke aandacht krijgt en vlot kunt meedoen met de les.

Onze Spaanse cursussen worden aangeboden in onze school in Malaga, die gevestigd is in de wijk ‘Pedregalejo’. De school bevindt zich op nog geen 5 minuten verwijdert van het strand en in 15 minuutjes bent u in het centrum van de stad. Hier kunt u allerlei bezienswaardigheden bezoeken en natuurlijk van het heerlijke Spaanse leven (en klimaat!) genieten. Wij zullen u ondersteunen om u thuis te laten voelen in de Spaanse leefstijl, want de wensen en behoeften van de student komen op de eerste plaats. Wij bieden uw veel activiteiten aan die u kunt ondernemen en waardoor u een betere indruk van het Spaanse leven krijgt. De tradities, gewoonten en gebruiken, het wordt u allemaal uitgelegd.

Wij bieden u:

Semi-Intensieve Cursus Spaans voor Senioren   (15 Spaans lessen per week + Cultureel Programma + Excursies)

Spanish for seniors Over 50s for students aged 40 or more - Spanish Seniors 40 + Intensive Spanish Program in Malaga SpainHet “Gouden Tijdperk” Semi-Intensieve Spaans Cursus bied u de mogelijkheid een onvergelijkbare taalervaring op te doen: U zult drie lessen per dag hebben en daarna genieten van culturele activiteiten, begeleide tours door de stad en excursies in het weekend. Op deze manier kunt u uw Spaans cursus goed combineren met een heerlijke vakantie en tegelijkertijd de Spaanse cultuur en geschiedenis het beste leren kennen

PriJzen & Algemene Informatie

 • Lessen per week: Intensieve cursus twee weken, 20 lessen + middag/avond activiteiten.
 • Duur van de lessen: 55 minuten.
 • Duur van de cursus: 2 weken.
 • Rooster: Maandag tot en met Vrijdag van 9:00 tot 13:00
 • Niveaus: Alle niveaus, van beginners tot Superieur.
 • Prijs: 495 € / twee weken. Inclusief: Cursus, boeken en materiaal voor de cursus, vervoer van en naar het vliegveld en culturele activiteiten.

BELANGRIJK:  Als er onvoldoende studenten zijn om het minimale aantal te bereiken (3) zal de cursus omgezet worden naar een Intensieve Spaans Cursus en de school zal een terugstorting doen, in de eerste dagen van de lessen, van het bedrag dat het verschil is tussen de twee cursussen.

Prijs: 495 €

Alhambra Instituto Spanisch Sprach Schule in Malaga Seniorer 50 plus sprachreisen nach Malaga SpanienAlhambra Instituto, onze Spaanse taalschool is gelegen in Pedregalejo, een wijk in Malaga. De school ligt erg dicht bij het strand (100 meter) en dichtbij historische en culturele delen van de stad. De school heeft een receptie, 12 klaslokalen met airconditioning, een bibliotheek, een multimedia kamer, WIFI in elk lokaal en buiten op het terras, een lerarenkamer en een zonnig terras.

Sprachreise nach Málaga, Seniorer Golden Age sprachreisen spanienMalaga, met 600.000 inwoners, is het gelegen in het zuiden van Spanje aan de Middellandze Zee. Onze Spaanse school bied een brede keuze aan Spaanse taalcursussen.

Programma details voor de Cursus voor Senioren: 

De “Gouden Tijdperk” Semi Intensieve Spaanse Cursus geeft u de mogelijkheid om een geweldige ervaring te beleven in Spanje. De cursus bestaat uit drie lessen Spaans per dag, culturele activiteiten, een rondleiding door de stad en ook nog excursies. De cursus zal plaats vinden in een kleine groep met studenten die op hetzelfde niveau zitten en in een relaxte atmosfeer. Wij hebben professionele docenten waarbij er gewerkt moet worden, maar daarnaast ook relaxt en vriendelijk zijn. Deze combinatie van de Spaanse lessen en het vrijetijdsprogramma zorgen voor een unieke ervaring en zorgt ervoor dat u andere studenten kunt ontmoeten in Spanje.
De Semi Intensieve Cursus zegt het al met de naam, maar is minder intensief dan onze andere cursussen. Er worden drie lessen per dag gegeven, wat 1 les minder is dan normaal en wordt het op het tempo van de klas aangepast. Ook bij deze cursussen bieden wij verschillende niveaus aan dus u zult altijd in een groep zitten met oudere studenten van hetzelfde niveau. Deze groep bestaat gemiddeld uit 4 – 8 personen en maximaal 10 personen. De lessen zijn onder andere gefocust op grammatica om een goede grammaticale basis te krijgen, het opbouwen van vocabulaire, het leren lezen en schrijven in de Spaanse taal en ook het luistervaardigheid komt aan bod. Bij ons ligt de nadruk op het spreken van de Spaanse taal, ook om dit te oefenen tijdens de lessen zowel als in de praktijk en uitspraak.

feel good Spanish courses for Senior citizens with highlight healthy aging activities and excursionsSpaans Cursussen voor Senioren, gegeven in onze school in Malaga, die slechts op 2 minuten loopafstand ligt van het strand.  (Google Maps) en 10 minuten met de bus van het centrum van de stad. Geniet van de levendige stad en het fantastische klimaat.

Om u thuis te laten voelen in Andalucië voor een korte periode bieden wij verschillende activiteiten aan zodat u in no-time het leven in zuid-Spanje door hebt. U zult kennis maken met de tradities en de omgeving – het is makkelijk en heel erg leuk!

Accommodatie tijdens de Cursus voor Senioren: 

Wij bieden accommodatie voor u in Spaanse gastgezinnen of in gedeelde appartementen met dubbele of enkele kamers. Ook hebben we privé studio appartementen.

Verblijven bij een gastgezin  geeft veel voordelen:

 • 1) Een belangrijke factor: kosten. Soms is het leven bij een gastgezin goedkoper omdat u hier eten en drinken krijgt en u kunt ook uw kleren gratis wassen.
 • 2) Een onderdompeling in de cultuur: Leven bij een Spaans gastgezin bied u een meer authentieke ervaring. Afhankelijk van de tijd die u met uw gastgezin doorbrengt, kan het u een goede eerste indruk geven van het Spaanse dagelijkse leven. Normaal gesproken zijn de gastgezinnen bereid de Spaanse cultuur, geschiedenis en tradities te laten zien aan de student.
 • 3) Taalvaardigheden: Als u in een hostel of gedeeld appartement zit met andere reizigers zal u waarschijnlijk uw eigen taal of Engels spreken. In een Spaans gastgezin aan de andere kant moet u uw Spaans wel gebruiken om goed te kunnen communiceren met de familie.

Al onze gastgezinnen zijn van te voren bezocht door ons personeel en daarom zullen wij u garanderen dat u een perfect verblijf heeft.

Wij begrijpen dat de meeste senioren zo dicht mogelijk bij onze school willen wonen. Daarom zijn de huizen van ieder gastgezin gelegen op minder dan 10 minuten lopen van de school.

malaga Freizeit Aktivitäten, malaga hochwertiger Seniorer sprachurlaub Spanischunterricht mit AktivitätenSpaans leren bij Alhambra Instituto zal niet beperkt worden tot alleen in het klaslokaal. Daarom organizeren we verschillende culturele activiteiten tijdens uw verblijf. Ons programma van buitenschoolse activiteiten en excursies is ontworpen om studenten te helpen en ze bekend te laten worden met de Spaanse cultuur. Hierdoor kunt u het meeste uit uw verblijf halen.

De extra buitenschoolse activiteiten: De cursussen zijn aangevuld met een groot aanbod aan extra buitenschoolse activiteiten. Het programma voor uw verblijf kunt u opvragen door contact met ons op te nemen. Voorbeelden van mogelijke activiteiten zijn: begeleide tour door de stad en andere gebieden, kooklessen, Flamenco Sevillanas of Salsa lessen, een bezoekje aan het wijn museum en een kleine wijnproeverij, een bezoekje aan de stierenring en het stierenvechtmuseum, nog nog veel meer. The extra buitenschoolse activiteiten zitten bij de prijs ingebrepen.

Klik hier en bezoek onze pagina over de activiteiten en excursies

Frequently Asked Questions (FAQ)

Vragen over de 50+ het “Gouden Tijdperk” Talencursus

 1. Voor wie zijn de 50+ cursussen?
 2. Hoe werken de 50+ talencursussen?
 3. Wat zijn de opties voor accommodatie?
 4. Hoe kan vrije tijd besteed worden in Malaga?
 5. Algemeen diverse vragen voor 50 plussers.

1. Voor wie zijn de 50+ cursussen?

Onze “gouden tijdperk” talencursussen zijn speciaal interessant voor de senioren die actief en geinteresseerd zijn in het leren van talen en reizen.

Als u ruimdenkend bent tegenover andere landen en culturen, geniet van het werken met mensen die dezelfde gedachtes hebben en graag uw kennis van de Spaanse cultuur wilt uitbreiden is deze 50+ “gouden tijdperk” taalcursus precies voor u.

Q: Mijn echtgenoot denkt eraan om met mij mee te reizen naar Malaga voor mijn “Senioren Cursus”, maar wil niet deelnemen aan de lessen, alleen aan de activiteiten en excursies en accommodatie. Is dit mogelijk?

Antwoord: Ja, dat is zeker mogelijk. Het enigste wat u verder moet doen is het vermelden in uw aanmeldingsformulier.

 

2. Hoe werken de 50+ talencursussen?

Onze 50+ “gouden tijdperk” talencursussen zijn gemaakt de behoeften en wensen van taalstudenten over de 50 jaar tegemoet te komen. De taalcursus bestaat uit 4 lessen per dag, met gegarandeerd genoeg tijd voor om effectief de taal te leren en vrijetijdsactiviteiten te ondernemen.

Met deze cursus willen wij vooral creativiteit, taalvaardigheden en samenwerking creëren tussen de “gouden tijdperk” reizigers.

Our courses are specifically designed to stimulate creativity, language skills and teamwork among the Golden Age travelers.

 

3. Wat zijn de opties voor accommodatie?

Verblijf zit bij de cursus inbegrepen, wat zeker weten uw behoeften zal faciliteren. Wij bieden u verschillende mogelijkheden qua accommodatie:

 • Enkele of dubbele kamer bij een Spaans gastgezin in Malaga, dichtbij de school en het strand.
 • Privé Appartement Studio. Deze zijn allemaal voorzien van gemeubileerde kamers, maar voor uw eten moet u zelf zorgen.
 • Enkele of dubbele kamer in een Comfort Appartement in Malaga-Morlaco (Dubbele kamer is alleen beschikbaar voor 2 vrienden, koppels of 2 studenten die graag een kamer samen willen delen)

4. Hoe kan vrije tijd besteed worden in Malaga?

Malaga is de vijfde populairste stad in Spanje. Omringd door de Middellandse zee combineerd de stad cultuur, klimaat, stranden, gastronomie en geschiedenis.

Door de natuurlijke schoonheid, het rijke gebied, zijn kosten, parken, tuinen, culturele erfgoeden en excellente faciliteiten is Malaga en de provincie Malaga een unieke locatie voor je Spaanse taalvakantie.

Heeft u altijd al willen leren hoe u Spaanse tapas thuis kunt bereiden? Tijdens uw twee weken Spaans cursus voor Senioren volgt u twee kooklessen (één keer per week) die u zullen introduceren in de wereld van de Middellandse smaken en veel verschillende recepten leren uit de Spaanse keuken.

 

5. Algemeen diverse vragen voor 50 plussers

Kan ik elke Maandag beginnen? 
Ja, u kan elke Maandag beginnen de cursus voor senioren beginnen.
Laten jullie beginners toe? 
Ja, we laten beginners toe maar alleen op speciale startdata. Als u pas geleden bent begonnen met het leren van de taal is het belangrijk dat u ons laat weten hoe lang u al aan het studeren bent, wat voor cursus u heeft gevolgd of bent u aan het volgen en wat uw niveau is zodat we de perfect cursus voor u kunnen maken.
Wie zal er in mijn klas zitten? En hoeveel studenten zitter er in de klas?
De klassen tijdens de Cursus voor Senioren (50+) zijn verdeeld onder niveau. De maximale grootte van de klassen is 10 studenten.
Krijg ik materialen van de school? Mag ik ze houden? 
In het begin van de cursus krijgt iedereen een folder waarin ze alle papieren en oefeningen die ze gedaan hebben in de klas bij kunnen houden en mee naar huis kunnen nemen. Studenten krijgen ook een kopie van het boek dat we gebruiken tijdens de cursus. Als studenten het boek willen kopen kunnen ze dat vragen aan de leraar.
Wat als het niveau in de klas te hoog of te laag voor mij is? 
Als nu na de eerste dag bij Alhambra Instituto denkt een ander niveau te hebben dan de klas heeft, praat daarover met uw leraar of de manager op het gebied van de lessen.
Zal ik dezelfde leraar hebben voor al mijn lessen? 
Tijdens een hele dag zal u les krijgen van 2 tot 3 leraren met allemaal verschillende stemmen. Hierdoor zal u de taal nog beter gaan begrijpen.

 

Waar zullen mijn klassen zijn? 
Alle klassen zullen plaatsvinden op de school van Alhambra Instituto.

 

Krijg ik een certificaat als ik de cursus/examen haal?
Iedere student krijgt een certificaat van Alhambra Instituto dat laat zien hoe lang ze hebben gestudeerd en welk niveau ze beschikken.

 

Zijn alle activiteiten inbegrepen in de prijs? 
Ja.

Belangrijke opmerkingen

 • Leeftijd: 50+ en 60+
 • Lessen: 15 lessen per week
 • Grootte van de klassen: 10 studenten per klas
 • Niveaus: 6 verschillende niveaus mogelijk
 • Accommodatie: Gastgezin/gedeeld appartement
 • Ziektekostenverzekering: niet erbij ingebrepen

Prijzen en Data

 • Data: het gehele jaar door, 2017-2018
 • Minimale duur: 2 weken
 • PROGRAMMA PRIJZEN
 • 2 weken – Neem contact met ons op!