Appartement Spanje – Individueel

Accommodatie Spanje voor Studenten - Individueel Appartement

Als u de voorkeur geeft aan onafhankelijkheid en het alleen wonen of met een vriend(in), dan raden wij u aan om in het individuele appartement te verblijven.

Accommodatie Spanje voor Studenten - Individueel Appartement/StudioDe meeste van onze kleine appartementen en studio’s kunnen worden verhuurd op basis van twee weken. Met verblijf in het studio-appartement kunt u genieten van uw privacy en onafhankelijkheid van anderen tijdens uw Spaanse cursus in Malaga. U kunt gerust mensen uitnodigen in uw nieuwe huis.

Alle appartementen zijn volledig uitgerust met meubels en hebben hun eigen badkamer en keuken. De goedkoopste optie (studio) beschikt ook over een volledig uitgerust met meubels, maar de woon en slaapkamer en een kleine kitchenette bevinden zich in een ruimte. Daarnaast is er wel een aparte badkamer. Een eenpersoons appartement is net iets duurder dan de studio doordat het een aparte keuken heeft. Alle individuele appartementen worden voorzien van bed linnen en handdoeken.

Als u geïnteresseerd bent in een individueel appartement raden wij u aan om zo vroeg mogelijk te boeken gezien het beperkte aanbod.

Studio Appartement voor 1 tot 2 personen

Duur in weken1 week2 weken3 weken4 weken6 wekenX avond ((Indien beschikbaar))
Een persoon375 €750 €1125 €1500 €2250 €60 €
Twee personen (total)615 €1230 €1845 €2460 €3690 €120 €

Studio appartement
Hoogseizoen aanvulling (van 1 Juli tot 30 September): 60€/week per persoon.
Extra dagen (als beschikbaar): enkele kamer 50 € per dag/persoon – Dubbele kamer 35 € per dag/persoon.

Inclusief: beddengoed en wekelijks gebruik van de wasmachine. Neem je eigen handdoeken mee.

salon_1p

dorm_1p

plano_situación