Malaga Spaanse Cursussen in Spanje,Aantrekkelijke prijzen voor taalcursussen Spaans in Malaga

Hotel – Verblijf of Pension

Accommodatie Spanje voor Studenten - Individueel Appartement

hotel malaga, You can stay in a hotel, pension or separate holiday apartment; There are plenty of hotelsWij bieden tevens de mogelijkheid een reservering voor u te maken bij een hotel of pension in de nabijheid van de school welke voldoet aan uw persoonlijke wensen. Wij kunnen u ondersteunen in het vinden van een geschikte accommodatie die bij u wensen en behoeften passen. Dit alles om uw Spaans cursus in Spanje nog leuker en relaxter te maken.

Er zijn veel hotels en hostels aanwezig in de wijk waar onze school gevestigd is. Deze accommodaties bevinden zich op maximaal 15 a 20 minuten loopafstand van de school. Wij kunnen u helpen deze accommodatie te vinden en te boeken en u informatie te verschaffen over de kwaliteit en de prijs.

Er is ook altijd de mogelijkheid dat u een cursus bij ons boekt zonder accommodatie. Het is natuurlijk niet verplicht om in een accommodatie van de school te verblijven.

Voor meer vragen of informatie over het boeken van een hotel, hostel of residentie zijn wij bereikbaar van ma-vrij van 09.00 – 17.00 op het telefoonnummer+34 952 291 509 of per mail alhambra@alhambra-instituto.org. Wacht niet om contact met ons op te nemen. Wij staan voor u klaar.