Algemene Voorwaarden

Inschrijvingsvoorwaarden van Alhambra Instituto

Om u voor een cursus Spaans in te schrijven, moeten studenten een volledig ingevuld inschrijfformulier opsturen samen met een storting van €150,- of het volledige bedrag (bij een overschrijving via de bank raden wij u aan een bevestiging van het bankafschrift op te sturen). Het resterende bedrag moet ten minste 2 weken voordat de cursus begint betaald worden. Studenten kunnen met creditcard, contant of door een overschrijving via de bank betalen. Bij betaling met creditcard wordt een toeslag van 3% gerekend.

Zodra wij uw inschrijving ontvangen hebben, zenden wij u een mailtje ter bevestiging. Nadat u onze bevestigingsmail hebt ontvangen, moet u een bedrag betalen om uw cursus uiteindelijk te reserveren. Een week vóór uw cursus sturen wij u de accommodatie details.

Boekingen op “last minute”: Voor het geval dat u zich uiterlijk 10 dagen voor de begin van een cursus wilt inschrijven verzoeken wij u contact met ons kantoor op te nemen om vrije plekken te bevestigen. Het bedrag moet in dit geval in een keer betaald worden. 

 

Algemene Regels


  • Om het hoge niveau van ons onderwijs te garanderen, verwachten wij van alle studenten dat zij altijd op tijd komen en hun huiswerk gedaan hebben. Daardoor kunnen de studenten van hun verblijf profiteren.
  • De school heeft het recht een student van de lessen uit te sluiten indien hun gedrag onacceptabel of storend was. Dit geldt evenals voor de huisvesting die door de school worden aangeboden.
  • De minimum leeftijd van onze studenten is 16 jaar. Dit geldt niet voor individuele lesuren óf voor ons jongerenprogramma en jongere groepen.
  • Cursus verlenging: Indien u uw cursus wilt verlengen verzoeken wij u ons vóór de laatste woensdag van uw cursus te informeren. Indien u uw verblijf wilt verlengen verzoeken wij u ons 10 dagen voor vertrek te informeren.
  • Kortingen: Voor bijvoorbeeld studenten die op lange termijn blijven kunnen kortingen worden gegeven. Deze zijn alleen geldig als het gehele bedrag vooraf wordt betaald.

ANNULERING – Annulering dient schriftelijk bekend gemaakt te worden aan het hoofdkantoor van het Alhambra Instituto / Spanorama Languages en Málaga. Kosten die betaald zijn maar door onverwachte omstandigheden terug betaald moeten worden, worden als volgt gehanteerd:

  • 14 dagen voor de cursus: 50% van de betaalde kosten wordt in rekening gebracht.
  • 5 dagen voor de cursus: 75%  van de betaalde kosten wordt in rekening gebracht.
  • 4 dagen voor de cursus: u krijgt geen geld meer terug.
  • U krijgt geen geld meer terug op de eerste schooldag. Dit geldt voor de cursus en accommodatie.

De annuleringskosten kunnen in sommige gevallen worden terugegeven aan de student in de vorm van een voucher, zodat hij/zij zich opnieuw kan inschrijven voor een cursus.

 

Modificaties


Als u de datum voor uw cursus of accommodatie moet veranderen kunnen wij uw reservering naar een andere datum binnen hetzelfde jaar omboeken. In dit geval brengen wij het volgende in rekening:

* Eén maand voordat de cursus begint: geen kosten.
* 30 – 15 dagen voordat de cursus begint: €30,-
* Minder dan 15 dagen voordat de cursus begint: €60,- + de 1e week accommodatie moet betaald worden (ingeval dat er accommodatie is bijgeboekt).

 

Hoe kunt u betalen?


Zodra wij de volledige bedrag of de aanbetaling van 150€ ontvangen hebben, heeft u uw inschrijving bevestigd. U kunt op de volgende manieren betalen:

1) Overboeking:

Naam: Alhambra Instituto Internacional

Bank: Bank Santander

Bankadres: Juan Sebastian Elcano 84, 29017 Málaga (Spain).

Rekening nummer: 0030 4172 89 0000168271 (voor een binnenlandse (spaanse bank) overboeking)

IBAN: IBAN ES96 0030 4172 8900 0016 8271 (voor buitenlandse banken (nederlandse, duitse banken etc.)

SWIFT/BIC: BSCHESMMXXX

2) Bankcheque

Een cheque aangetekend zenden naar Instituto Internacional Alhambra, Box 665, 29080 Malaga, Spain (Let op: Wij accepteren geen persoonlijke cheque). Het is belangrijk om jou invoice nummer en naam op de bankcheque te schrijven.

3) Credit card

Stuur ons uw Via of Mastercard gegevens zodat u uw cursus kunt betalen. Kijk goed naar het door u te betalen bedrag die wij mogen innen. Zorg ervoor dat alle kosten (inclusief overboekingskosten) worden gedekt door uw bank, anders ontvangen wij niet het gehele bedrag dat u moet betalen. Om problemen te voorkomen vragen wij u vriendelijk om een kopie van uw transactie te sturen naar ons.

 

Vakanties


Tijdens feestdagen is de school gesloten. Alle verloren cursusdagen door deze feestdagen kunnen niet worden ingehaald. Voor meer informatie over de dagen dat de school open is bekijk onze kalender en data.