Bericht van de Directeur van Alhambra Instituto

joaquin_final

Welkom bij Alhambra Instituto Internacional

Alhambra Instituto is de perfecte plaats voor jou als je Spaans wilt leren! Wij zullen u de ins en outs van de Spaanse taal leren op een plezierige manier. Onze professionele en gekwalificeerde werknemers kunnen u verzekeren dat u op de beste manier Spaans leert. Maar u bent hier natuurlijk niet alleen om Spaans te leren, maar ook om anderen studenten te ontmoeten en vrienden te maken voor het leven. Daarnaast zult u door de vele optionele excursies en activiteiten die worden georganiseerd een onvergetelijke tijd beleven in Malaga.

Alhambra Instituto bestaat sinds 1980, en ontvangt elk jaar studenten van over de hele wereld die spaans leren. Daarbij is Alhambra Instituto een kleine school waardoor er nauw contact is tussen de docenten en de studenten. Hierdoor kunnen er mooie vriendschappen ontstaan. Voor meer dan 30 jaar leren wij studenten vanuit de hele wereld al Spaans. Daarnaast werken wij met werknemers van internationale bedrijven zoals Audi, Konred-Adenauer-Foundation, AEQ, Bayer, Deutsche Bank, Hoechst, Lufthansa, SAS, Siemens, Swissair en Volkswagen. Zowel zakelijke bedrijven als particuliere studenten komen bij ons voor een Spaanse taalcursus.

Als directeur van de school zijnde ontmoet ik alle docenten eerst persoonlijk voordat zij onze studenten les mogen geven zodat ik zeker weet dat ze goed gekwalificeerd en professioneel zijn. Onze school staat ook bekent om de goede docenten die professioneel te werk gaan naast het leuke aspect, want een taal leren is fun!

Onze gastgezinnen zijn zorgvuldig uitgekozen. Elke familie moet een aanmeldingsprocedure doorstaan, daarna een interview en een persoonlijk bezoek bij hun thuis. De families worden op deze manier zorgvuldig gescreend. De meeste families hebben al jarenlange ervaring met het hosten van internationale studenten en creëren een leuke familieband, want een student wordt volledig opgenomen in het Spaanse familieleven.

Ik hoop jou snel te mogen verwelkomen op Alhambra Instituto!

Met vriendelijke groet,
Joaquin Chacón