Intensieve & interactieve cursussen Spaans , interactieve activiteiten in kleine groepen,Spaans cursussen interactieve activiteiten in kleine groepen interactief lesmateriaal

Spaanse les in Spanje één-op-ééncursus :: Individuele Spaanse Cursussen in Spanje

Individuele Spaanse cursussen in Spanje (één-op-ééncursus) is een populaire keuze voor mensen uit het bedrijfsleven en professionele mensen die weinig tijd hebben en speciale vereisten hebben. Google+ reviews & recensies , Google reviews en opmerkingen helpen de perfecte Spaanse cursus die bij u past te vinden

Individuele Spaanse Lessen , Individuele Taalcursus Spaans, een op een cursus spaans,individuele cursussen Spaans,

De één-op-ééncursus bestaat uit 10, 20 of 30 privélessen Spaans per week. Deze individuele cursus bestaat alleen maar uit privé lessen waarbij alle aandacht van de leraar op de student is gevestigd. De cursus is dan ook precies op het level van de student en kan goed de wensen en behoeften vervullen.


Privé les geeft een student de mogelijkheid om volledig op te gaan in de Spaanse taal met continue persoonlijke aandacht van de leraar. Zo wordt er gekeken naar de individuele behoeften in plaats van de behoeften van de groep. Deze één op één Spaanse Cursus is bedoeld voor diegene die snel hun Spaanse taalvaardigheden willen verbeteren en die speciale interesse hebben in bijvoorbeeld marketing, financiën, wetten en verkoop. Wij kunnen u helpen voorbereiden op bedrijfspresentaties, onderhandelingen en vergaderingen. U kunt zich ook bij deze cursus voorbereiden op een examen.

Onze één op één (individuele) Spaanse cursus bied onze studenten een flexibele individueel leerprogramma. De cursus is ontworpen om de specifieke behoeftes van iedere student te behandelen. De onderwerpen worden gekozen naar aanleiding van het doel van de student, zoals Spaans voor het bedrijfsleven, het voorbereiden van een examen of de moeilijkheden, zoals de grammatica, spreekvaardigheden en meer. U kunt kiezen uit 2, 3, 4 of 6 lessen per dag. Als u zelfs nog meer les per dag wilt, kunt u dat altijd bij ons aangeven.

U kunt Spaans leren via deze cursus voor 1 tot 12 weken. Het is ook mogelijk om te starten met deze cursus en daarna veranderen naar Spaanse Groep Cursus als u wilt. Individuele sessies garanderen flexibiliteit en succes. De leraren kunnen zich volledig concentreren op de students persoonlijke behoeftes.

Taalreizen Spanje, Spaans leren Spanje, Intensieve Spaans leren in Spanje

cursus spaans spanje business Spaanse cursus voor professionals

Onze individuele Spaanse lessen zijn ideaal voor studenten die graag Spaans leren voor specifieke doelen, bijvoorbeeld bedrijfsleven, financiën of de wet. De individuele lessen zijn populair onder mensen die uit het bedrijfsleven komen en mensen die weinig tijd of speciale vereisten hebben.

Omdat al onze Spaanse lessen op maat gemaakt zijn, krijgt de student gegarandeerd materialen voor de cursus die op maat gemaakt zijn voor de exacte vereisten.

 

Niet alleen is een individuele les een snellere manier van leren, ook zijn de tijden van de lessen wat flexibeler en de lessen kunnen ingepland worden om de afspraken van de student heen.

Op Alhambra Instituto bieden we individuele cursussen Spaans die je eventueel kunt aanvullen met groepscursus Intensief Spaans.  De individuele cursussen bestaan uit 2, 3, 4, 5 of 6 uren van individuele lessen per dag.

 

Spaans leren bij onze school in Málaga,Interactieve Cursussen Spaans in Spanje, Interactieve Spaans taallessen voor beginners en gevorderdenOok is het mogelijk om een aantal individuele lessen naast de groepslessen te volgen. Hierdoor kunnen studenten de sfeer in de les mee krijgen, maar ook één op één werken aan de moeilijkheden met een leraar.

Wilt u snel Spaans leren of uw huidige taalvaardigheden opfrissen, ondanks uw drukke schema?

Tijdens deze cursus kun je precies kiezen wat jij wilt leren. De lessen kunnen bijvoorbeeld gaan over algemene Spaanse dingen, zoals uitspraak en het oefenen van met praten.

Je zult precies vinden waar je naar op zoek was tijdens deze “één op één Spaans cursus.

Prices 2022

Weeks
Price
10
320 €
1
35 €

Informatie over deze Spaanse Cursus

Duur Vanaf 1 week
Frequentie minimaal 10 lessen per week
Klassen 1 student (contact ons als u als familie wilt komen of met vrienden)
Start data Elke maandag, het hele jaar door
Niveau Alle niveaus
Leeftijd Minimaal 14 jaar oud
Minuten per les 55