Intensieve Spaanse Cursussen 20 – Spaans Leren in Spanje

Spaans leren Malaga Cursus Spaans Spanje,Spaans leren in Málaga voor jongeren en volwassenen

 Intensieve Spaanse Cursus 20

De Intensieve Spaanse Cursus bestaat uit 20 lessen per week. Deze cursus is ontworpen voor diegene die snel hun Spaanse taalvaardigheden willen verbeteren.

De Klassen

De klassen zijn klein met 6 tot 10 studenten per klas. De cursus duurt 1 tot 32 weken. Het niveau gesproken tijdens de lessen is aangepast aan het niveau van de studenten in de klas. De Intensieve Spaans Cursus is ontworpen om de studenten op een effectieve manier te leren communiceren in Spanje.

Onze Methode

Onze methode van lesgeven in de Spaanse taal met nieuwe lesmethodes zijn modern en gebaseerd op het verbeteren van de communicatievaardigheden in het Spaans. In onze school zult u Spaans leren met studenten van de hele wereld. De groepen zijn klein en we hebben een studentgerichte benadering.

Ons Doel

Ons doel is onze studenten zo veel mogelijk te leren en tegelijkertijd een geweldige ervaring te geven die ze graag willen herhalen. Tijdens onze algemene Intensieve Spaanse Cursus gebruiken we een moderne communicatieve stijl dat u aanmoedigd op een natuurlijke en eigentijdse manier Spaans te spreken. In de afgelopen jaren zijn we experts geworden in het leveren van hoge kwaliteit Spaanse taalcursussen voor studenten van alle leeftijden en niveaus. Deze intensieve cursus is gebaseerd op dagelijkse gebeurtenissen en ervaringen om ervoor te zorgen dat u goed kunt communiceren in het dagelijkse leven.

Al onze cursussen zijn gefocust op het praktische gebruik van de taal. De lessen focussen op het verbeteren van de vier essentiële vaardigheden (spreken, luisteren, lezen en schrijven). Wij leggen nog een extra nadruk op het spreken van de taal tijdens onze lessen, omdat dit de sleutel is tot communicatie. Voor maximale individuele vooruitgang hebben wij een maximum aantal van 10 studenten per klas (gemiddeld 6 – 8 studenten). De “absolute beginners” kunnen elke eerste maandag van de maand beginnen met de cursus.

Prices 2022

Weeks
Price
1
160 €
2
320 €
3
465 €
4
620 €
5
760 €
6
900 €

Informatie over deze Spaanse Cursus

Duur Vanaf 1 week
Aantal lessen 20 lessen per week
Klassen Maximaal 10 studenten
Startdata Elke maandag, het hele jaar door
Niveau Alle niveaus
Leeftijd Minimaal 16 jaar oud
Minuten per les 55 minuten