Kwaliteitsgarantie Spaans Leren Alhambra Instituto’s

Kwaliteitsgarantie Spaans Leren Alhambra Instituto’s

Best location, and best communications
the best place to learn Spanish
Learn Spanish in Spain. Spanish courses
in Malaga city
Best location, and best communications
teaching Spanish since 1980
Learn Spanish in Spain. Spanish courses
with Alhambra Instituto
Best quality accommodation We provide our students accommodation options
with Spanish selected host families
in shared flats and in hotels/hostals
Malaga to enjoy your life this summer Malaga Feria attracts millions of visitors every year
top places to enjoy in the sun this summer
find oneself in the pretty town of Malaga

Met kwaliteitsgarantie Spaans Leren bij Alhambra Instituto:

Het is makkelijk voor taalscholen beloftes te maken als u op zoek bent naar een cursus in het buitenland.

Het voelt alsof u naar het onbekende gaat en niet weet wat u koopt voordat u aankomt. Bij Alhambra Instituto garanderen we dat onze diensten voor u gereed staan, zodat u precies weet wat u moet verwachten als u naar ons komt. Met een kwaliteitsgarantie Spaans leren bij Alhambra Instituto.

100% Prijsgarantie

U zult bij ons niet meer moeten betalen dan nodig, want als u een prijs lager dan die van ons vind bij een andere vergelijkbare Spaanse talenschool in Malaga, zullen wij onze prijs proberen aan te passen en daarbij ook nog een korting van 20% aanbieden op het inschrijfbedrag.
100% Tevredenheidsgarantie – Geld terug garantie

Als u niet tevreden bent als u aankomt met onze diensten en u ons secretariaat hiervan op de hoogte stelt binnen 24 uur zullen wij de problemen voor u oplossen binnen 2 werkdagen. Voor meer details, lees onze algemene voorwaarden.

  • UW KLAS- Er is een limiet gesteld van maximaal 10 studenten per klas.
  • UW CURSUS- De cursus die u boekt zal de cursus zijn die u krijgt.
  • CERTIFICAAT- Aan het eind van de cursus krijgt u een certificaat overhandigd met de details van uw behaalde niveau (A1 – C2).
  • UW VOORUITGANG- U zult een korte wekelijkse update krijgen van uw leraar om zo snel mogelijk te verbeteren en uw leerdoelen te halen.
  • SOCIALE ACTIVITEITEN- U kunt meedoen aan verschillende activiteiten die gedurende de week worden verzorgd om uw verblijf nog leuker te maken.

100% Annuleringsgarantie

Alle kosten moeten vooraf worden betaalt. Als u uw boeking wilt annuleren, veranderen of uitstellen, vereisen wij tien dagen van te voren een geschreven bericht. Als u uw boeking wilt annuleren, veranderen of uitstellen binnen minder dan tien dagen is er geen terugstorting mogelijk (met uitzondering van de accommodatiekosten).

Voorkom onvoorzienbare omstandigheden! U kunt verschillende verzekeringen afsluiten voor een kwaliteitsgarantie Spaans leren bij Alhambra Instituto:

1. Standaard Annuleringsverzekering

Deze verzerkering is beschikbaar voor 5% van de totale kosten over de factuur van het programma, en bied volledige verzerking over de kosten van uw cursus en accommodatie. De annuleringsverzekering is geldig vanaf de koopdatum tot het einde van uw cursus. De verzekeringskosten moeten geheel betaald worden tijdens uw reservering en dekt niet de inschrijvingskosten, diensten die u gebruikt hebt voor de annulering, de kosten van de verzekering zelf en uw reiskosten.

Uw annuleringsverzekering is persoonlijk, niet overdraagbaar, en kan makkelijk zijn om u te beschermen tegen stress in de volgende situaties: werk, examens, ziektes, zwangerschap of verplichte militaire diensten. De annuleringsverzekering zal u de zekerheid bieden van een terugstorting binnen 15 dagen op uw opgegeven rekening vanaf de datum dat we de annuleringsdocumenten ontvangen.

2. Toeslag annuleringsverzekering

Betaal 9% van de totale factuur en u kunt annuleren om welke reden dan ook.

Gekwalificeerde Leraren

Al onze leraren spreken Spaans als moedertaal zijn erg ervaren en hebben een diploma van de universiteit.

Persoonlijke aandacht: 3-8 studenten per klas

Wij garanderen u dat we investeren in persoonlijke aandacht, niet belangrijk van welk niveau. Tijdens de Intensieve en Super Intensieve cursussen is een gemiddelde van 5 studenten per groep (maximaal 10 personen per klas) en in de één op één cursussen zal u alleen studeren of met een maximum van 3 andere studenten. Volgt u een één op één cursus met meerdere dan krijgt u korting op de prijs.

Haal succesvol het D.E.L.E. examen

Als u 90% van de klassen bijwoont voor 12 weken en daarna het DELE voorbereidingscursus volgt voor 4 weken bij Alhambra Instituto, garanderen we u dat u met een gepast niveau de officiële DELE normen zult halen. Als u het examen niet haalt zullen wij u 4 extra weken studie aanbieden, gratis, en we zullen ook uw herexamenkosten betalen.

Altijd op het juiste niveau: de cursus die u boekt zal de cursus zijn die u krijgt.

Alhambra Instituto bied Spaanse cursussen voor elk niveau, van beginner tot leraar Spaans. Als u vind dat uw taalniveau niet overeenkomt met dat van uw medestudenten, vraag aan de school’s directeur van de studie. Hij zal voor u kijken welk niveau Spaans u al heeft behaald en daarna een geschikte cursus voor zoeken.

Wij bereiken het hoogste niveau van tevredenheid onder de studenten.

Een andere kwaliteitsgarantie Spaans leren bij Alhambra Instituto is de accommodatie. Het is belangrijk dat u zich thuis voelt tijdens uw verblijf. Daarom, als u zich niet fijn voelt tijdens de eerste week bij een gastgezin is het mogelijk te veranderen zonder extra kosten.

Constant oefenen van het Spaans

Om u volledige voordelen te laten ervaren van uw Spaans cursus zullen we nooit meer dan 3 niet-Spaans sprekende studenten bij u en uw gastgezin plaatsen.

Niet meer dan 15 minuten van de school vandaan

Uw accommodatie zal niet verder dan 15 minuten lopen zijn van het Alhambra Instituto.