Andrés Millán

teachers_andres_400x380-400x380

“Nadat ik Spaanse Filosofie heb gestudeerd aan de Universiteit ben ik een paar jaar gaan werken en gaan reizen over de hele wereld. Ik heb les gegeven in Hong Kong en Spanje en in 1995 begon ik met les geven op Alhambra Instituto. Ook was ik toen de Director of Studies. Nu geef ik hier nog steeds les en daarnaast ben ik de Head of Client Services. Dit betekent dat ik studenten ondersteun en help met alles wat zij doen tijdens en buiten de lessen. Naast werken sport ik graag, koken, tuinieren en tijd spenderen met mijn familie”.

Andrés onderwijst in alle niveaus op de taalschool. DELE Voorbereidingscursussen, Spaans voor Ondernemers en nog andere speciale cursussen. Cultuur is ook een belangrijk onderdeel van zijn baan. Tijdens de les praat hij graag over de Spaanse tradities en gebruiken en ook neemt hij zijn studenten graag mee naar musea en monumenten om de studenten te informeren over de geschiedenis van Malaga en Spanje.

Andrés wil constant de algemene Spaanse cursussen verbeteren en ervoor zorgen dat elke student in zijn klas een interessante, bruikbare en leuke ervaring heeft bij A.I. en natuurlijk het verbeteren van zijn/haar Spaans. “Ik ben een typische Spanjaard. Ik hou van paella, Flamenco, lezen en genieten van het leven”.

“Al sinds mijn studie ben ik Engels aan het leren en ik doe dit als een hobby. Toch hoop ik op een dag vloeiend Engels te kunnen spreken”.