Francis Muñoz

teachers_fran_400x380-400x380

“Hallo, ik ben Francis maar noem mij maar Fran. Ik heb Pedagogiek gestudeerd aan de Universiteit van Málaga en daarnaast heb ik een lerarendiploma. Daarnaast heb ik verscheidene cursussen gevolgd zoals de ‘DELE A1 en A2 Examinator Cursus’ en ‘Onderwijzen in een virtuele omgeving: Moodle’, allebei gevolgd aan Instituto Cervantes”.

Fran werkt op deze school sinds februari 2012 als docent. Daarnaast onderhoudt hij de sociale platformen (Facebook, Google+, Twitter) en maakt deel uit van de marketing afdeling van Alhambra Instituto. Ook begeleidt Fran sommige culturele en sportieve activiteiten voor de studenten van zijn school. “Ik vind het nog steeds heel leuk om voor de school te werken omdat de atmosfeer hier goed is en ik veel mensen van over de hele wereld leer kennen. Het is een goede ervaring voor mij, omdat ik studenten mag onderwijzen in een taal waarvan ik houd. Tevens leer ik ook veel over andere culturen van de wereld door de studenten, wat natuurlijk prachtig is”.

Fran is blij met de lesmethode die Alhambra Instituto hanteert. “Er wordt veel gesproken tijdens onze lessen en dat waarderen studenten erg. Onze lesmethodes zijn goed en dat is ook een van de hoofdredenen waarom studenten terug keren naar Alhambra Instituto”.

Docent Fran houdt van sporten, films en een gezellige tijd hebben met zijn vrienden en studenten. Hij vindt het altijd leuk om een Spaanse cerveza te drinken op de stranden van Malaga met de studenten om hen beter te leren kennen en hen te helpen met hun Spaans.