Joaquín Chacón

Spaans is de tweede taal in de wereld gesproken door de meeste mensen, na Chinees. Spaans is belangrijker dan ooit in de wereld en in de economie.

Intensive Spanish Courses,Spanish ,Spanish ,Spanish course in malaga,Spanish Course Beginners, Spanish Course for beginners, Spanish Course lower intermediate

“Spaans leren is belangrijker dan ooit geworden. Ik heb Alhambra Instituto in 1980 opgericht om studenten de mogelijkheid te geven om Spaans te leren voor een redelijke prijs. Wij zijn ervan bewust dat studenten goede docenten willen hebben en snel Spaans willen leren, maar daarnaast ook een fantastische tijd hebben hier in Malaga. Wij moedigen de studenten om sociaal en actief deel te nemen aan ons vrije tijd programma, omdat dit ook weer jou Spaans zal verbeteren”.

Joaquín besteedt nu veel aandacht aan de marketing van de school. Hij is een zeer trots op hoe de school is geworden en iedereen die bij Alhambra Instituto werkt. “Ik geloof écht dat wij een van de beste schools in Spanje zijn”.

Naast dat Joaquín directeur is van Alhambra Instituto was hij ook de oprichter en CEO (18 jaar) van Malaca Instituto en Club Hispanico in Malaga. Joaquín heeft een Bachelor in Economie, een Master in Toerisctische Marketing en 2 jarig Post Doctoral Degree in Financiën van de Universiteit van Malaga. In zijn vrije tijd geniet hij van reizen, muziek, fietsen en lezen.