Accommodatie Studenten Spanje – Gedeeld Appartement

Accommodatie Studenten Spanje. Gedeeld Appartement en kamer in Malaga, een appartement met mensen uit andere landen.

Alhambra Instituto is van mening dat voor een succesvolle ervaring het noodzakelijk is dat u een gezellige, functionele en comfortabele accommodatie heeft. Om dit te kunnen realiseren, zijn wij zeer selectief in het selecteren van de juiste accommodatie voor uw. Dit alles om ervoor te zorgen dat u na uw Intensieve cursus Spaans in Malaga nergens meer aan hoeft te denken.

Bij ons heeft u de gelegenheid om in een gedeeld appartement te wonen, in een enkele of tweepersoonskamer.

Accommodatie Studenten Spanje in Malaga – Verblijf met andere internationale studenten in een appartement.

De verschillende type accommodaties die wij aanbieden, zijn 2-, 3- en 4-kamer appartementen die gedeeld worden met studenten met verschillende nationaliteiten die allemaal een cursus Spaans in Spanje volgen. Om u toch van privacy te voorzien, biedt Alhambra Instituto u een eenpersoonskamer aan. Echter bestaat er ook een mogelijkheid om u te voorzien van een tweepersoonskamer. Deze tweepersoonskamer kunnen wij echter alleen reserveren voor studenten die samen komen. Onze appartementen kunnen worden gereserveerd vanaf de zondag voor aanvang van de cursus, tot de zaterdag na de laatste cursusdag.

Het wonen in een gedeeld appartement geeft u de gelegenheid om met 3 of meer studenten van de school samen te wonen. U deelt een woonkamer met televisie, een keuken om maaltijden te bereiden en een of meer badkamers. U zal terecht komen in een appartement met mensen uit verschillende landen en dit betekent dat u samen uw Spaans kunt oefenen (met elkaar!). De appartementen zijn simpel maar comfortabel ingericht met genoeg faciliteiten en uitrusting om het als thuis te laten voelen. Ook vindt u er een wasmachine, zodat u niet naar de wasserette hoeft. Het is handig om uw eigen handdoeken mee te nemen. De appartementen worden elke week schoongemaakt.

 

Accommodatie Studenten Spanje - Gedeeld Appartement

Dit gedeelde appartement betekent dat er geen maaltijden inbegrepen zijn in de prijs en dat u met internationale mensen in een huis woont. Ze bevinden zich in de wijken van El Palo en Pedregalejo wat niet meer dan 15 minuten lopen is van de school. Ze zijn geen luxe appartementen en hebben een redelijke prijs.

Het voordeel van het wonen in een gedeelde flat is dat het goedkoper is en het is meer sociaal dan een eigen appartement. Het is makkelijk om vrienden te maken en Spaans te leren samen met je huisgenoten.

 

Wireless Internet toegang (Wi-Fi) is beschikbaar in vele gedeelde appartementen. Lange termijn en verlengingen zijn ook mogelijk.

Accommodatie Studenten Spanje in Malaga – Verblijf met andere internationale studenten in een appartement.

De studenten die voor een langere tijd blijven geven de voorkeur aan deze gedeelde flat aangezien zij hun eigen maaltijden kunnen klaarmaken, in hun eigen leefstijl leven en de prijs is lager dan andere vormen van accommodatie. In de meeste appartementen is er Wi-Fi aanwezig (inbegrepen in de prijs).

Wilt u graag in een gedeeld appartement verblijven? Reserveer dan op zijn minst twee weken voor de cursus het appartement. Tijdens het hoogseizoen is dit type accommodatie erg gewild, dus wij raden u aan om zo snel mogelijk een accommodatie te reserveren. Wij accepteren last minute reserveringen, maar wij kunnen u geen garantie bieden dat de accommodatie beschikbaar is.