Flamenco en Spaanse Taalcursus in Spanje

students-flamenco lessons in malaga, Intensive Spanish courses with Flamenco lessons

Flamenco is vurig, opwindend, luidruchtig, gepassioneerd en sensueel. Ook tijdens de les hangt er een geweldige sfeer.

Altijd al de Flamenco willen leren dansen? Flamenco lessen en workshops worden gegeven op één van onze talenscholen in Malaga. Flamenco dansen is een uitstekende manier om in vorm te blijven en om plezier te beleven, dit in combinatie met Spaans leren. De lessen zijn geschikt voor alle leeftijden, beginners tot gevorderd, kinderen en volwassenen. U hoeft geen getrainde danser, jong of atletisch te zijn. Onze Flamenco danslessen zullen u zeker bevallen!

Het niveau van de klas is afhankelijk van het niveau van de studenten. De lessen zullen de studenten Flamenco danstechnieken leren, met speciale aandacht naar de armen, handen en bewegingen van het lichaam. Wij zullen een choreografie bedacht hebben vooraf. Wij leren de studenten hoe het rytme gaat. Er is geen voorkennis nodig van de dans of de muziek.

Spanish Plus Flamenco Dance Lessons, Spanish course plus Flamenco Dance course, Spanish language course plus flamenco, learn Spanish language course and flamenco lessonsDe groeiende intresse dat al even bestaat in Spanje en en de Flamenco over de hele wereld, als een echte culturele openbaring en een vorm van kunst, inspireerde Alhambra Instituto voor het opzetten van een speciale Flamenco Cursus. Wij willen u de mogelijkheid geven om beide te ervaren: het praktisch leren van de Flamenco danskunst en tegelijkertijd de Spaanse taal leren tijdens een Spaans Intensieve Cursus.

Flamenco lessen zijn gezellig, relaxed en informeel. Vaak ondersteund door een Flamenco gitarist en wordt techniek verbonden met choreografie en de lessen zijn hierdoor nooit saai. Alle bekende Flamenco dansen worden tijdens de cursus aangeboden zoals de Sevillana, Tango en Alegrias…

Alhambra Instituto biedt u de kans om u Spaanse lessen te combineren met de kennis van één van de meest geliefde tradities: Flamenco. U zult de Flamenco leren van een gespecialiseerde leraar. Die zal u vertellen over de bekendste gitaristen, zangers en dansers van de Flamenco. De cursus bevat vier basislessen Spaans (intensieve cursus Spaans in Spanje 20) en dagelijks twee Flamenco lessen.

Types Cursussen:

A) Spaans Cursus 20 + 25 lessen per week Flamenco in een groep: Deze cursus bestaat elke dag uit 4 lessen algemeen Spaans (Intensieve Cursus 20) en 1 lessen Flamenco.

Uren per week: 20 Spaans lessen + 5 Flamenco lessen in groepsverband
Begint: Neem contact op met onze school
Aantal studenten: Maximaal 10 studenten
Niveau: Van beginner tot gevorderd
Uren: In de ochtend volgt u de Spaans cursus, in de middag de Flamenco lessen
Duur cursus: 1 tot 2 weken

B) Spaans Cursus 20 + Flamenco lessen gecombineerd 25 lessen per week: Deze cursus bevat elke dag 4 lessen algemeen Spaans (intensieve cursus 20) en 1 individuele Flamenco dansles.

Uren per week: 20 Spaans lessen + 5 Flamenco lessen (Privé één op één)
Begint: Elke maandag*
Aantal studenten: Maximaal 10 studenten bij de Spaans Cursus / 1 student bij Flamenco lessen
Niveau: Van beginner tot gevorderd
Uren: In de ochtend volgt u de Spaans cursus en in de middag Flamenco lessen.
Duur van de cursus: 1 tot 8 weken

Klik hier om alle de Spaans Cursussen in Malaga te zien en de startdata