Tussenjaar in Spanje – Spaans tussenjaar cursussen bij Alhambra Instituto

Hello my friends My Gap Year Abroad in Spain Learning Spanish + Work Experience in Malaga Courses in Malaga with Super Saver Conditions Long-term flexible Spanish language Courses Speaking, Fluency, Interaction, Listening
and Immersion in Spanish Culture
Spanish Courses for Young People in Spain Learn, enjoy and discover local life in Malaga Vibrant Student Life - Enjoy the life of a cosmopolitan city, Learn Spanish for Adults Students in Malaga

Leer Spaans tijdens een tussenjaar cursus in Spanje

Spaanse tussenjaar Cursussen aangeboden in Malaga, Spanje

Gap Year programs in Spain, Gap Year Abroad in malaga, Spanish language immersion Gap Year Malaga, long term Spanish Courses in Spain

Ben je een tussenjaar aan het plannen? In een tussenjaar kan je veel nieuwe dingen ervaren en ontdekken. De stad Malaga biedt een uitkomst. Naast zon en zee is er een bruisend centrum dat studenten over de hele wereld aantrekt.  Alhambra Instituto tussenjaar programma’s verschillen van een maand tot een volledig jaar, en omvatten Spaanse cursussen die vrijwel elk aspect over Spanje dekken: taal, cultuur, folklore, gastronomie en nog veel meer. Studenten nemen lessen in de ochtend, kunnen deel nemen aan de wekelijkse culturele activiteiten, gaan op ongelooflijke excursies, en komen tot een betere kennis en waardering voor de Spaanse cultuur die verschilt van hun eigen cultuur in het proces. Onze tussenjaar programma’s zijn ideaal voor studenten die hun interesses willen verkennen, in een onbekend gebied en klaar zijn voor een ervaring die hen zal helpen de Universiteit of hogeschool te bereiken als een meer gerichte en onafhankelijke student.
Tussenjaar programma’s zijn niet alleen om u onder te dompelen in Spanje en alles wat Spaans is, maar deze programma’s kunnen je voorbereiden op serieuze Spaanse taalexamens, zoals DELE of een examen die toegang geeft tot een universiteit. Daarnaast kunt u kennismaken met de verschillende aspecten van de Spaanse cultuur. Malaga is een fantastische locatie met mediterrane climaat, de ervaring van het leven in Spanje, en de kwaliteit van het taalonderwijs in het Alhambra Spaanse talenschool is een onverslaanbare combinatie.

Wat zal ik doen?

Tijdens een tussenjaar programma bij Alhambra Instituto krijgt u de kans om de dingen die mensen alleen maar zien op tv of over praten zelf te gaan zien en horen. Als je niet aan het studeren of het oefenen van je taalvaardigheden bent, kan je de traditionele Flamenco dans leren op de school in Spanje. Je kan steden bezoeken in Andalusië als Granada, Sevilla, Cordoba, en Ronda. Daarnaast kun je ook door de oude ruïnes van het kasteel en de Alcazaba paleis lopen in Malaga, of ga naar Madrid of Barcelona voor een weekend. Tijdens het tussenjaar-programma bij het Alhambra Instituto staan grote avonturen zoals deze letterlijk te wachten voor je.

EN

niet alleen u onderdompelen in Spanje en alles wat Spaans is, maar een tussenjaar kan u ook voorbereiden op serieuze Spaans examens en u de Spaanse cultuur echt laten zien. Malaga heeft een perfecte locatie, een levenservaring in deze stad plus de kwaliteit van het taalonderwijs bij onze taalschool, is een onverslaanbare combinatie en ideaal voor studenten die een jaar er tussen uit willen om hen Spaanse taalvaardigheden te verbeteren in Spanje. Wij bieden u een combinatie van het leren van de Spanse taal met  de vrijheid van het ontdekken van de cultuur, door te leven en te studeren in Spanje.

WAAROM KIEZEN VOOR Alhambra Instituto?

Gap Year Abroad in malaga, Spanish language immersion Gap Year program Spain, long term Spanish Courses in SpainEen van de eerste indrukken die we hopen dat studenten krijgen van Alhambra Instituto is onze servicegerichte houding ten aanzien van studeren in Spanje. We zijn hier om elke student gedurende de hele studie in het buitenland te helpen. Vanaf het eerste contact dat een student heeft met een vertegenwoordiger van het Alhambra Instituto, hopen we dat hij of zij snel zal beseffen hoe belangrijk elk individu is voor ons. We nemen de verzoeken van elke student zeer serieus, en we zijn in staat om flexibel te zijn met de focus op zijn of haar specifieke behoeften.
Onze toewijding aan elke student onderscheidt Alhambra Instituto van andere taalscholen in het buitenland. Wij zijn beschikbaar voor studenten, ouders, universitaire docenten en leerkrachten en ondersteunen deze tijdens de hele studie. Van het kiezen van het juiste programma voor uw niveau, de interesse voor de voltooiing van de aanvraagprocedure, en met succes deel te nemen aan de ervaring om een studie te volgen in het buitenland. De docenten en medewerkers van Alhambra Instituto zijn toegewijd aan het maximaliseren van de ervaring van elke student zijn of haar tussenjaar studie in Spanje, zowel academisch en cultureel. Onze docenten zijn goed opgeleid om onze studenten te begeleiden bij elke situatie die zich kan voordoen in het buitenland.
Alhambra Instituto is van mening dat door het bestuderen van het buitenland, de studenten niet alleen een andere cultuur observeren, maar ook de cultuur ervaren door een andere manier van leven. Leerlingen ontmoeten mensen van alle soorten achtergronden, met wie ze in staat zijn contact mee te maken, hetzij door middel van dezelfde interesses, een gedeelde lach, of zelfs een lange busrit. We hopen dat de studenten een cultureel begrip en persoonlijke onafhankelijkheid krijgen die alleen kan worden bereikt door het wonen en studeren in een ander land.

Wat bied ons tussenjaar programma?

>Alhambra Instituto Spaans School in Malaga bied een tussenjaar prgoramma gericht op studenten die zijn afgestudeerde aan de middelbare school of studenten die op dit moment nog studeren of hebben gestudeerd aan de Universiteit en die graag een pauze willen tussen het studeren en werken. Wij spreken uit ervaring dat onze tussenjaar studenten flexibiliteit waarderen en geven allemaal een persoonlijke toevoeging aan het tussenjaar in Spanje. Sommige wensen bijvoorbeeld:

 • Een vloeiend en zelfverzekerde spreker te worden van de Spaanse taal, omdat studeren in Spanje een levensveranderende ervaring is.
 • Het combineren van Spaans leren in Malaga met reizen en Spaans leren in een andere stad in Spanje (neem contact met ons op voor alle mogelijkheden).
 • Het combineren van Spaans leren met praktische  werk ervaring
 • Het combineren van Spaans leren in Malaga en het verdienen van het DELE certificaat (internationally accredited)
 • Het combineren van Spaans leren in Malaga en het leren van  Spaanse dansen(Flamenco, Sevillanas, Danza Espanola,…) of Spaanse Gitaar (Flamenco of Klassieke gitaar. Een Flameno gitaar is gelijk aan de klassieke gitaar maar dan met wat dunnere bovenkanten en minder interne versteviging).

nota-importanteBelangrijk bericht:

 • Elke les duurt 55 minuten
 • Maximaal aantal studenten per klas: 10
 • Het gemiddelde aantal studenten per klas: 5-6
 • Minimale leeftijd van studenten: 18 (Ook vanaf 16 met goedkeuring van ouders)
 • Gemiddelde leeftijd studenten: 26

 

nota-precios-economicosMakkelijke & Flexibele Prijzen

Wanneer u zich inschrijft voor een tussenjaar bij Alhambra Instituto, betaalt u in het begin alleen de eerste 12 weken van het programma. Als u besluit iets compleet anders te doen tijdens de cursus, bent u niet verplicht door te gaan met de cursus – wij zijn er zeker van dat u na 12 weken al veel Spaans geleerd hebt en een leuke tijd hebt gehad in Spanje. Als u toch door wilt gaan met de cursus betaalt u het verschil tot 24 weken en 36 weken.

STRUCTUUR, TIJD & PRIJZEN TIJDENS TUSSENJAAR IN SPANJE

Klassen starten iedere eerste Maandag van de maand. 20 lessen per week.

Beschikbaar in 6 verschillende niveaus (A1 – C2) die overeenstemmen met het Algemene Europese Kader van Referentie (CEFR) .

Types tussenjaar cursussen:

 • 12+ weken, voor de volgende niveas: A1 , A2 & B1 – PRIJS: 1560 €, + extra week 110 €
 • 12+ weken + 12 weken stage, voor de volgende niveaus: A1 , A2 & B1 – PRIJS: 1990 €
 • 24+ weken, voor de volgende niveaus: A1 , A2 – PRIJS: 2880 €, + extra week 100 €
 • 36+ weken, voor de volgende niveaus: A1 – PRIJS: 3990 €, + extra week 100 €

Informatie over tussenjaar + Spaans cursus

Minimale duur Vanaf 12 weken
Frequentie 20 lessen per week
Klassen Maximaal 10 studenten
Start data Elke maandag, het hele jaar door
Niveau Alle niveaus
Leeftijdscategorie Minimaal 16 jaar
Duur van de lessen 55 minuten