Individuele Spaanse cursus “happy hours” tegen gunstige prijs in Malaga

Privélessen Spaans voor een uitstekende prijs

Algemeen Spaans voor Studenten & Professionele avondspaarder 1-1 Cursus Spaanse Avondspaarder Individuele en Semi-Individuele cursus:
Onze Spaanse Cursus Avondspaarder “een-op-een” Spaanse lessen is een Spaanse cursus met een-op-een/twee  10 tot 25 lessen per week met dezelfde characteristieken als een ochtendcursus Spaans. Door alle lessen van 15:00 tot 20:00 te volgen, SPAAR je 20% op de gewone kosten voor een cursus Individueel Spaans voor Studenten en Professionals.

Individuele Spaanse Lessen (Happy-Hour-Cursus) Uren per week Voor Prijs voor 1 student (p/p) Prijs voor 2 studenten (p/p) Prijs voor 3 studenten (p/p)
BIJVOORBEELD:
Individuele Spaanse Lessen 10 10 Uur Een week 235 € 150 € 120 €
Individuele Spaanse Lessen 20 20 uur Een week 450 € 275 € 220 €
1 Extra uur 1 uur 23 € 15 € 12 €

Spaans een-op-een algemene cursus is ontworpen de doelen van de studenten te bereiken in een leuke omgeving. Elke cursus kan aangepast worden op individuele behoeftes. Bij een een-op-een cursus krijg je altijd de meeste persoonlijke aandacht, feedback en advies.
  • SPAAR 20% op de normale kosten voor een Spaanse Onderdompelingscursus “een-op-een” lessen.
  • Een-op-een lessen: Maximale persoonlijke aandacht en flexibel programma – studeer wat je nodig hebt.
  • Avondspaarder rooster: Kies tussen 10 – 25 lessen per week, genomen tijdens 15:00-20:00 van Maandag tot Vrijdag
  • Programma: Volledig gepersonalizeerde cursus, inclusief een 60-minuten GRATIS voorcursus planning sessie.

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw werk te combineren met een talenschool in de avond? Dan heeft u misschien wel de juiste oplossing gevonden hier! Spaans EEN-OP-EEN ALGEMENE AVONDSPAARDER helpt u zelfverzekerd en vloeiend Spaans te spreken en u heeft nog steeds tijd voor uw werkverplichtingen in de ochtend.

De individuele een-op-een Spaanse cursus is erg geschikt voor werkende mensen die niet de kans om Spaans te leren willen missen. Ook SPAART u 20 % op de normale kosten voor een Algemene Individuele Spaanse Cursus. Kies deze perfect cursus in de avond, van 15:00 tot 20:00 en begin meteen!

Deze Spaanse Cursus vindt plaats in de avond, wat het ideaal maakt voor mensen die in de ochtenden werken en vrij zijn in de avonden. Het is speciaal ontworpen voor werkende mensen. Wanneer u deelneemt aan deze cursus spaart u 20% korting op de cursusprijs. Dus, u neemt niet alleen een individuele Spaanse cursus tijdens uw vrije avonduren, maar u spaart ook nog geld! Dit is een perfecte Spaanse cursus voor een uitstekende prijs.

Een effectieve en actieve manier om de Spaanse taal te leren. Wanneer het komt tot het inplannen van uw tijd heeft u compelete flexibiliteit en kunt u zelf de duur en de snelheid bepalen.

Het is een privécursus waar u de enige student in de klas bent met een leraar. Hier zijn er veel mogelijkheden voor u de Spaanse taal nog sneller te leren en kunt u concentreren op de dingen die u nog lastig vind in de Spaanse taal, zoals woordenschat of grammatica.

Spaans leren in Spanje tijdens privélessenDeze cursus is ontworpen voor degene die een flexibel rooster willen voor een goede prijs, snel vooruitgang willen maken en sneller de taal echt kunnen spreken in het dagelijks leven.

De grootste voordelen van de “middag spaarder een-op-een” cursus:

  • Studeren in de avonduren en vrije ochtenden.
  • Snellere vooruitgang
  • Flexibel rooster en onderwerpen.
  • Meteen ontdekken van uw zwakke punten in de Spaanse taal.

Laat ons uw speciale behoeftes weten zodat wij de perfect Spaanse taalcursus kunnen samenstellen voor u. Naast dit is het handig voor ons te weten wat voor werk u doet of wat voor examen u af moet leggen en of er hierbij al enkele problemen zijn. Als laatste kunt u ons laten weten of uw werksituatie formeel of informeel is. Met al deze informatie kunnen wij de beste cursus voor u samenstellen.

Individuele spaans cursus en privélessen in Spanje, Individuele privélessen Spaans in Spanje

Spanish private course happy hours reduced price,super-savers-spanish courses individual lessons, One to one spanish lessons Individual Spanish Course happy hours Malaga, discounts, last minute