Intensieve & interactieve cursussen Spaans , interactieve activiteiten in kleine groepen,Spaans cursussen interactieve activiteiten in kleine groepen interactief lesmateriaal

Intensieve Spaanse Cursus 25

Spaanse taal leren in Spanje Andalucia Malaga strand, Intensieve Spaanse cursussen in Spanje

Intensieve Spaanse cursussen in Spanje

De Intensieve Spaanse Cursus 25 bestaat uit 25 lessen per week. Deze cursus is ontworpen voor degene die snel hun Spaanse taalvaardigheden willen verbeteren. De klassen zijn klein, met 6 tot 10 studenten per klas. De duur van de cursus verschilt van 1 week tot 36 weken.

The niveau Spaans gesproken in de klas is aangepast op de behoeften van de studenten. De “Intensieve Spaanse Cursus 25” is ontworpen om de studenten te helpen op een effectieve manier Spaans te kunnen spreken.

 

Onze methodes van het lesgeven van de Spaanse taal samen met nieuwe leerstrategieën zijn modern en focussen op de spreekvaardigheden van de Spaanse taal. In onze school zal u Spaans leren met andere studenten die van de hele wereld komen. De klassen zijn klein en de lesmethode is gefocust op de student.

Taalreizen Spanje, Spaans leren Spanje

Spaanse taal leren in Spanje Malaga

Ons doel is onze studenten zoveel mogelijk te leren in de tijd die we hebben, en tegelijkertijd ze een leuke ervaring te geven die ze graag nog een keer over willen doen! Onze Algemene Intensieve Spaanse Cursus maakt gebruik van een communicatieve stijl die ervoor zorgt dat er natuurlijk en hedendaags Spaans wordt geleerd. Door de afgelopen jaren zijn we experts geworden in het leveren van kwalitatief goede cursussen voor studenten van verschillende leeftijden en niveaus.

Deze Spaanse Cursus is gebaseerd op dagelijkse situaties om ervoor te zorgen dat u goed kunt communiceren in het dagelijkse leven. Alle cursussen focussen zich op het praktische gebruik van de taal. Tijdens de lessen richten we ons vooral op het verbeteren van de vier essentiële vaardigheden: praten, luisteren, lezen en schrijven.

Onze Spaanse klassen leggen voornamelijk de nadruk op Spaans praten, omdat dit de sleutel is tot communicatie met de mensen. Voor zoveel mogelijk individuele vooruitgang hebben we een maximum gesteld van 10 studenten per klas (het gemiddelde ligt rond de 6 tot 8 pesonen). Het is een heel goed idee Spaans te gaan leren in Malaga.

Deze cursus Spaans bestaat uit 5 dagelijkse lessen, 2 lessen daarvan focussen zich op de grammatie, 2 op spreekvaardigheid and 1 culturele les. De activiteiten en excursies focussen op de ontwikkeling van de studenten hun spraak- en schrijfvaardigheden tijdens echte situaties. De begeleide buitenschoolse activiteiten zullen de studenten hun vaardigheden helpen verbeteren, gerelateerd aan grammatica en uitspraak.

Malaga (Spanje)

Prijzenlijst

Collegegeld per week
1 week € 185
2 to 4 weeks € 175 per week
5 to 7 weeks € 170 per week
+8 weeks € 160 per extra week
Langere termijnen Bekijk prijzen

Informatie over deze cursus Spaans

Duur Vanaf 1 week
Frequentie 25 lessen per week
Klassen Maximaal 10 studenten
Start data Elke Maandag, het hele jaar door
Niveau Alle niveaus
Leeftijd Minimaal 16 jaar oud
Minuten per les 55 minuten