Spaans Cursus en Werkervaring in Spanje

Spaans cursussen en werkervaring in Malaga, Andalusië

Wij hebben een aanbieding voor alle studenten die zich aanmelden bij Alhambra Instituto in 2016. Het is vanaf nu mogelijk om naar Málaga te komen en een Spaans cursus bij Alhambra Instituto te combineren met werkervaring. Het zal u een voorsprong geven op de buitenlandse competitie, meer werkmogelijkheden en een goede start voor een succesvol toekomst. Alhambra Instituto bied Spaans Cursussen aan met betaalde of niet betaalde stageplekken bij bedrijven in Málaga.

Het programma is verdeeld in twee delen: eerst deelnemen voor minimaal 4 weken aan een super-intensieve cursus 30! Dit is een belangrijk onderdeel van het programma omdat het noodzakelijk is uw Spaanse taalvaardigheden op te frissen of te verbeteren voordat u start aan een professionele ervaring in Málaga. De stage duurt minimaal 2 maanden.

Er zijn nog vele andere mogelijkheden voor studenten die graag stage willen lopen in Málaga, het hele jaar door:

Professionele stage en werkervaring in Spanje

STAGE-WERK-SPANJE (Van onze school Alhambra Instituto)  biedt u een professionele stage ervaring aan in het zonnige Málaga en andere steden in Andalucië. Elk programma begint met een intensieve Spaanse taalcursus in een groep met andere internationale studenten. De programma’s variëren in duur van 12 tot 28 weken met 2 tot 4 weken Spaans onderwijs om u voor te bereiden voor uw stage. Taallessen zullen aangepast worden op uw ervaring met de taal. Na het afronden van de cursus zal u stage gaan lopen bij een bedrijf in Spanje. Beginners ook toegelaten (met de voorwaarde dat ze een intensieve Spaans cursus volgen van minimaal 6 weken voor de stage plaatsvindt).

Een stage in Spanje is de beste kans om professionele en internationale werkervaring op te doen en je Spaans taalvaardigheid te verbeteren. ALHAMBRA INSTITUTO STAGES biedt u een grote varietie van stageplekken binnen bedrijven in elke industrie: marketing, reisbureaus, hotel en toerisme, de wet en recht, journalistiek en nog veel meer!

Voordelen van een stageplek in Spanje

Tijdens uw stage in Spanje zie je de volgende voordelen tegemoet:

 • Een vertaling van je stagedocumenten.
 • Een stage gebaseerd op uw en het bedrijf zijn wensen.
 • Introductie in de Spaanse werkcultuur.
 • Hulp en supervisie van Spaanse professionals.
 • 24 uur noodgeval telefoon om u te helpen tijdens uw verblijf in Spanje.
 • Open en doorgaande communicatie met STAGE-WERK-SPANJE en met uw gastbedrijf.
 • De naleving van alle juridische en formele vereisten van uw stage.

Spaans niveau

Het is niet verplicht een Spaans cursus te nemen in Spanje, maar dan moet u minimaal een intermediate niveau spaans spreken (B1 of B2) om te beginnen met uw stage. Om er zeker van te zijn dat u het niveau Spaans heeft dat het bedrijf verwacht regelen we een telefonisch intervieuw in het Spaans. Als het dan toch blijkt dat het nodig is om een Spaans cursus te nemen, raden wij u aan een cursus te volgen van 6 tot 8 weken om het niveau te bereiken. Stages in Spanje

Wij regelen uw stage in Spanje

Wij geven internationale studenten Spaanse taalcursussen, werk ervaring en culturele uitwisseling in een internationaal warm en vriendelijke omgeving. Wij streven ernaar innovatieve en creatieve stagemogelijkheden te bieden aan studenten, afgestudeerde en jong-professionelen zodat ze zich beter kunnen ontwikkelen en hen carrière kunnen internationalizeren met als gevolg een wereldwijde zakelijke omgeving.

Vereisten

 • U moet alle formulieren en documenten invullen van het “Stage Aanmeldings Pakket” en opsturen naar STAGE-WERK-SPANJE Spanje via e-mail, samen met de aanbetaling bevestiging.
 • Om je stage in Spanje te beginnen moet je minimaal een intermediate niveau van Spaans hebben. U zult een telefonisch interview krijgen tijdens de aanmeldingsprocedure.
 • Uw studie en/of werk ervaring moet overeenkomen met de industrie van uw keuze voor uw stage.
 • U moet minimaal twee en maximaal zeven maanden stage lopen bij het aangewezen bedrijf.
 • U moet de middelbare school hebben afgerond en ouder zijn dan 18 jaar.
 • U moet beschikken over een ongeval, ziekte en WA-verzekering.
 • Er wordt verwacht van u dat u respect toont naar het gastbedrijf, hen normen en voorwaarden, ook die van STAGE-WERK-SPANJE Spanje.
 • U moet klaar zijn om te communiceren in een multiculturele omgeving.

Certificaten

U krijgt 2 certificaten: één voor de taalcursus en één voor uw stage. De eerste verklaart u hebben deelgenomen aan de cursus en geeft uw competentie aan in de Spaanse taal.

Certificaat van deelnemen in het stageprogramma: Na het afronden van de stage krijgen alle stagaires feedback van het bedrijf en een certificaat van stage.

Aankomen in Spanje

Tijdens uw eerste dag,ALHAMBRA INSTITUTO STAGE Spanje zal u verwelkomen met een orientatiegesprek. U zal ook een welkomst folder ontvangen die handige informatie bevat over Spanje en Malaga. Onze werknemers zullen u altijd helpen als u twijfels, zorgen of vragen heeft over het stageprogramma. Tijdens deze eerste bijeenkomst zal de stageprogramma begeleidster u informeren over uw rol en de taken die u krijgt van het bedrijf. Ook krijgt u de datum van het intervieuw met het gastbedrijf, waar u heen zult gaan met uw ALHAMBRA INSITUTO STAGE Spaanse begeleider.

Locaties

Malaga, Sevilla, Granada, Marbella

De meest van onze stageplekken zijn gelegen in de stad Malaga, Sevilla, Granada en Marbella, maar wel hebben ook contacten met andere steden in Andalucië. Als u op zoek bent naar een stage in de tourisme sector hebben we veel opties in Marbella, Fuengirola en Torremolinos.