Spaans in de Luchtvaart

Spanish for Cabin crew,Spanish language courses FOR AIRLINE CREW, Flight Attendant Jobs & Courses » Airline Cabin Crew

Spaans Cursus voor Mensen in de Luchtvaart in Malaga

Deze cursus is speciaal ontworpen voor cabine personeel, stewardessen en piloten die momenteel in de luchtvaartindustrie werken of die van plan zijn in deze specifieke industrie te werken en vaak naar Spaanse landen moeten vliegen. Communiceren in Spaans, zelfs op een basis niveau, verbeterd de service die het vliegtuigmaatschappij bied voor Spaans en Latijns-Amerikaanse klanten. Spaans in de Luchtvaart.

Taalreizen Spanje One to One Spaans leren Spanje

Taalreizen Spanje One to One Spaans leren Spanje

Het hoofddoel van deze cursus is de woordenschat van de student in deze industrie te verbeteren door veel te praten tijdens de lessen. Onze Spaans cursus in de Luchtvaart bevat veel verschillende onderwerpen die relevant zijn tijdens hun werk, zoals in-flight aankondigingen, instructies voor noodgevallen, informatie over vertragingen en veranderingen van bestemming. We behandelen ook specifieke woordenschat gerelateerd aan het weerbericht, luchtvaart, in-flight diensten, catering aan boord, aan boord verkooptechnieken, noodgevallen, boekingen, check-in en boarden, veiligheidsregels aan boord, opstijg- en landingsinstructies, passagier service, vragen tijdens de vlucht en algemene luchtvaart termen.

"Alhambra Instituto heeft al veel ervaring met het lesgeven aan mensen in de luchtvaart. De afgelopen 10 jaar kunnen we met trots zeggen dat we 2500 stewardessen verwelkomd hebben van de vliegtuigmaatschappij Lufthansa Airlines. Naast Lufthansa hebben we nog meer mensen in de luchtvaart ontvangen van veel verschillende luchtvaarmaatschappijen."

 

Spaanse taal leren in Spanje Andalucia Malaga strand, Intensieve Spaanse cursussen in Spanje

Intensieve Spaans cursussen in Spanje

De cursus zal 1 tot 4 weken duren (zie types A en B) en bestaat uit dagelijks 5 uur dagelijks Spaans in groepsverband (Intensieve Spaans Cursus 25) + 1 les over speciale woordenschat in een kleinere groep van maximaal 5 studenten (in type A) of 1 individuele les  (in type B, voor piloten en kabinepersoneel).

De cursus doelt er ook op de Spaanse en Latijns-Amerikaanse cultuur en de mensen beter te begrijpen. Als u Spaans kunt communiceren, zelfs op een basis niveau, kunt u uw services aan Spaanstaligen over de hele wereld verbeteren.

Types Cursussen:

A) Groepscursus voor Piloten en Kabinepersoneelen B) Gecombineerde Spaans Cursus voor Piloten en Kabinepersoneel (Intensieve Cursus 25 + 5 dagelijkse lessen speciale woordenschat voor mensen die werken bij een luchtvaartmaatschappij.

A) Spaans Cursus voor stewardessen en piloten in groepsverband 30 lessen per week: 25 lessen algemeen Spaans (Intensieve Cursus 25) + 5 wekelijkse lessen in een groep gefocust op woordenschat uit de industrie.  

 

Groep Spaanscursussen + Spaans in de Luchtvaart START DATA2016: Neem contact op met ons op werkdagen van maandag – vrijdag 9:00 tot 17:00 via de chat of e-mail: Contacteer ons

GROEP Spaans Cursus + Spaans in de Luchtvaart
Spaans Cursus
Spaans Cursus + Spaans in de Luchtvaart
Uren per Week Spaans 25:
25 x 55 minuten.
Uren per week Spaans op vakgebied:
5 x 55 minuten.
Begint
Neem contact met ons op
Intensieve cursus 4 – 10 studenten* (gemiddeld 6)
Aantal studenten. in Spaans op vakgebied
maximaal 5 studenten *
Niveau
Gevorderd en Superieur
Rooster
Ochtenden of middagen
ScholenSteden
Malaga
Duur van de cursus
1 tot 2 weken
Prijs
1 week: 275 € //elke extra week 275 €

B) Spaans cursus gecombineerd voor stewardessen en piloten: 25 lessen over algemeen Spaans in een groep + 5 individuele lessen over woordenschat in de industrie.

COMBI Spaans Cursus + Spaans in de Luchtvaart
Spaans cursus gecombineerd
Spaans cursus + Spaans in de Luchtvaart
Uren per week Spaans 25:
25 x 55 minuten.
Uren per week Spaans in de Luchtvaart:
5 x 55 minuten. Individuele lessen
Begint
Elke maandag van het jaar
Aantal studenten Intensive course 4 – 10 studenten * (gemiddeldd 6)
Aantal studenten. bij Spaans in de Luchtvaart
maximaal 1 student
Niveaus
Gevorderd en Superieur
Rooster
Ochtenden of middagen
ScholenSteden
Malaga
Duur van de Cursus
1 tot 4 weken
Prijs
1 week: 325 € per extra week 325 €

 

Combi Cursus Spaans + Spaans in de Luchtvaart 2015: Neem contact op met ons op werkdagen maandag – vrijdag van 09:00 – 17:00 via de chat of e-mail: Contacteer ons