Spaanse Cursus voor Advocaten

Spaanse Cursus voor Advocaten en Notarissen.

spanish courses for solicitors in spain, Spanish for the Legal Profession Course , Spanish Course for legal professionals in Spain,Spanish for Attorneys, spanish course for solicitors

Zoals u wellicht weet, is de Spaanse taal op moment de tweede wereldtaal, dit betekend ook voor u dat u steeds vaker te maken zult krijgen met Spaans sprekende clienten. Om deze clienten zo goed mogelijk en op een professionele manier te woord te staan, is het noodzakelijk dat u een juridische basis vocabulaire heeft, om dit doel te bereiken bent u bij Alhambra Instituto aan het juiste adres! Door de jarenlange ervaring die Alhambra Instituto heeft met het geven van deze cursus, beschikken wij over de meest effectieve manier van lesgeven, met daarbij de meest moderne lesmethodes die op dit moment beschikbaar zijn. Tijdens de lessen zal er speciaal aandacht worden gegeven aan het verbeteren van uw woordenschat, dit zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast zult u ook leren om op een makkelijke maar professionele manier een zakelijke juridische brief te schrijven. Tijdens deze cursus wordt er aandacht besteed aan onder andere de volgende richtingen: commercieel recht, familierecht, privaatrecht, strafrecht en fiscaalrecht. Om de lessen nog leuker en interessanter te maken zijn alle zaken die u behandeld in de klas gebasseerd op hedendaagse activiteiten. Een quote over de rechtsgeleerdheid:

“In een gebied zo nauwkeurig als de wet, is het niet genoeg om de definitie van een term zoals beschreven in het woordenboek te kennen of hoe je een clausule in een contract moet schrijven. Betekenis en het gebruik in context zijn van cruciaal belang, en slechts een ervaren jurist of econoom kan dit overbrengen met voldoende diepgang en nauwkeurigheid. De gevolgen van onnauwkeurigheid in de wet kunnen extreem zijn!”

De lessen Spaans voor internationale advocaten focussen zich op het ontwikkelen van effectieve, precieze en efficiente Spaanse taal die te gebruiken is tijdens het werken in de juridische industrie.

Deelnemers aan deze cursus moeten een algemene kennis hebben van de Spaanse taal (minimaal niveau B1). Zij zullen bereid moeten zijn minstens 90% van de lessen actief bij te wonen zodat ze het maximale uit de cursus kunnen halen.

Dit programma is ontworpen voor advocaten of rechtenstudenten die de Spaanse taal moeten gebruiken om te communiceren en tegelijkertijd beter de Spanjaarden of Latijns-Amerikaanse mensen willen begrijpen. Communiceren in het Spaans, zelfs op een basis niveau, verbeterd de service met uw Spaanse of Latijns-Amerikaanse klanten.

Deze speciale Spaans cursus voor Advocaten is geadviseerd door de Officiële Vereniging van Economen in Malaga en de Officiële Vereniging van Advocaten in Malaga.
Spanish for Attorneys Lawyers and Paralegals, spanish course for foreign solicitors and attorneys, Spanish Course for Lawyers or Law Students Legal Spanish

Specifiek juridisch Spaans
Groepscursus

30 lessen per week
25 groepslessen van algemeen Spaans en 5 groepslessen van specifieke vakonderwerpen.
385€ per week

Boek het nu