Super Intensieve Cursus Malaga, cursus Super Intensief Spaans

Spaanse Cursussen voor Beginners in Spanje

Spaanse Cursussen voor Beginners is bedoeld voor degene die beginnen met het leren van de Spaanse taal.

Of u nou helemaal niks weet van de Spaanse taal of een beetje, het maakt niks uit want wij bieden het u allemaal aan. U kunt hier Spaans leren  op welk niveau u zich ook bevindt.

Spaanse Cursussen voor Beginners – Level A – 20 lessen per week

Spanish courses for beginners in Spain, Spanish levels from absolute beginners onwardsDeze cursus is geschikt voor beginners die Spaans willen studeren vanaf het begin. Tijdens deze cursus leert u de uitgebreide grammaticale basis die u nodig heeft om in de Spaanse taal. Hoewel bij ons de nadruk ligt op het spreken van de taal is het belangrijk om een goede grammaticale basis te hebben. Daarna kan verdere voortgang snel geboekt worden.

Aanbevolen niveau
U heeft geen kennis nodig om deze cursus te starten.
Types Spaans Cursussen:Intensieve 20 or 25 – Super Intensieve 30Individuele Spaans Cursus

Spaanse Taalcursus voor Beginners – Level A – 30 lessen per week

Spanish courses for beginners in Spain, Study Spanish language courses in MalagaDeze cursus verzorgt een uitgebreide grammaticale basis en zorgt ervoor dat je kunt communiceren op een basis niveau in sociale en noodsituaties in Spaanstalige landen. Wij maken niet alleen gebruik van boeken, maar ook van video, muziek, rollenspellen, nieuwsartikelen en meer om uw Spaanse woordenschat te verbreden en er ook gebruik van te maken. De grammatica is een belangrijk onderdeel, maar de nadruk ligt bij ons op het spreken van de taal. Met 30 lessen per week wordt je ondergedompeld in de Spaanse taal.

Aanbevolen niveau
U heeft geen kennis nodig om deze cursus te starten.
Types Spaans Cursussen:
Intensieve 20 or 25 – Super Intensive 30Één op één cursussen

Spaans Cursus voor Beginners – Niveau A2 – 20 lessen per week

Learn Spanish in Spain beginners to advanced courses, Top 5 Best Spanish Language Schools for beginners in SpainTijdens deze cursus leert u de uitgebreide grammaticale basis die u nodig heeft in de Spaanse taal. Hoewel bij ons de nadruk ligt op het spreken van de taal is het belangrijk om een goede grammaticale basis te hebben. Daarna kan verdere voortgang snel geboekt worden. U zult leren om berichten, brieven en geschreven teksten te begrijpen, het begrijpen en participeren in dialogen (ook in groepen en tijdens de lessen).

Level A2 Objectives:
 • Het begrijpen van zinnen en vaak gebruikte uitdrukkingen gerelateerd aan onderwerpen waar je op dit moment het meeste belang aan hebt (bijvoorbeeld: simpele persoonlijke en familie informatie, winkelen, geografie en werk).
 • Communiceren over eenvoudige en alledaagse taken die zorgen voor een gemakkelijke uitwisseling van informatie.
 • Met behulp van gemakkelijke termen uw achtergrond, dichte familie en belangrijke dingen kunnen beschrijven.

 

Aanbevolen Niveau
A1 niveau verplicht.
Types Spaanse Cursussen:
Intensieve 20 or 25 – Super Intensive 30Één op één Spaans Cursus

Spaans Taalcursus voor Beginners – Niveau A2 – 30 lessen per week

Tijdens deze cursus leert u de uitgebreide grammaticale basis die u nodig heeft in de Spaanse taal. Hoewel bij ons de nadruk ligt op het spreken van de taal is het belangrijk om een goede grammaticale basis te hebben. Daarna kan verdere voortgang snel geboekt worden. U zult leren om berichten, brieven en geschreven teksten te begrijpen, het begrijpen en deelnemen in dialogen (ook in groepen en tijdens de lessen). Daarbij zal je leren om te vertellen over jezelf te vertellen, over je familie, winkelen, bezienswaardigheden, werk, achtergrond, dingen te bestellen, de weg vragen en veel meer. Met 30 lessen per week wordt je ondergedompeld in de Spaanse taal.

 

Aanbevolen Niveau
A1 niveau verplicht.
Types Spaans Cursussen:
Intensieve 20 or 25 – Super Intensive 30Één op één Cursus

Spaanse Taalcursussen voor Post-Beginners

Met deze cursus wordt het mogelijk voor u om een breder, maar nog steeds beperte reeks van orale,erasmus-plus-students150x150 en geschreven vaardigheden. Cursussen op dit niveau bevatten vrijwel dezelfde onderwerpen als de voorafgaande niveaus, maar er wordt overal meer en dieper op ingegaan. Ook hier leert u de uitgebreide grammaticale basis die u nodig heeft om te communiceren in de Spaanse taal. Er wordt aandacht besteed aan luistervaardigheid, spreekvaardigheid, leesvaardigheid en schrijfvaardigheid. De nadruk ligt ook op dit niveau op het spreken van de taal. Dit is het belangrijkste aspect van de cursus. Als u dit level heeft behaald kunt u deelnemen aan gesprekken over bijvoorbeeld je werk, school, vrijetijd, familie etc. in de Spaanstalige landen. Tevens kunt u na deze cursus ook teksten creëren over bezienswaardigheden en andere zaken waar je geïnteresseerd in bent. Als laatste kunt u na de cursus vertellen over uw ervaringen, dromen, ambities en hierbij ook korte uitleg geven. De studenten leren naast al deze onderwerpen ook over Andalusië en wat zich er afspeelt in Andalusië en Spanje, over de cultuur en de taal.

 

Aanbevolen niveau
A1 of A2 niveau verplicht.
Types Spaanse Cursussen:
Intensieve 20 or 25 – Super Intensieve 30Één op één cursus

Onderwerpen die worden behandeld:

 • Begroetingen en het introduceren in het Spaans
 • Spaanse zinnen die gebruikt kunnen worden in hotels, bars en restaurants (bestellen)
 • Spaanse zinnen die je nodig hebt tijdens het verblijven in steden (toeristisch Spaans)
 • Introductie van de grammatica
 • Bijvoeglijke naamwoorden, voornaamwoorden en bijwoorden
 • Alledaagse zinnen
 • Data(dagen van de week en maand)en klok kijken
 • Vertellen over je werk/school, familie en nationaliteit
 • Vocabulaire uitbreiden (alledaagse onderwerpen zoals eten en drinken)
 • Vocabulaire die u vaak nodig zal hebben

Inclusief het volgende:

 • Spreekvaardigheid en het oefenen hiervan
 • Luisteren naar de Spaanse uitspraak en het oefenen hiervan
 • Beginnen met de lezen en schrijven in het Spaans
 • De achtergrond van de Spaanse cultuur en taal
<