Spaanse Cursussen voor Senioren (50+) – Taalvakanties

Spaanse Cursussen voor Studenten en Volwassenen SPAANS LEREN IN MALAGA -SPANJE Spaanse Cursussen voor Volwassenen en Senioren 50+ SPAANS LEREN IN MALAGA -SPANJE Spaans cursus voor senioren 50 plus Activiteiten- en cultuurprogramma SPAANS LEREN IN MALAGA - SPANJE
Spaanse taal leren in Spanje Andalucia 50plus +

Spaanse taal leren in Spanje Andalucia 50plus +

Spaanse Cursussen voor Senioren (50+) – Taalvakanties. Wij bieden een grote variatie van Spaanse cursussen voor volwassen studenten met daarnaast een vrijetijdsprogramma die verschillende excursies en activiteiten bevat. 

Is dit de Spaanse taalcursus voor u?Google+ reviews & recensies , Google reviews en opmerkingen helpen de perfecte Spaanse cursus die bij u past te vinden

Ja, als u graag wilt werken aan uw Spaanse taalvaardigheden met andere volwassenen van ongeveer dezelfde leeftijd in een gezellige en ontspannen omgeving. De Spaanse Cursus voor Senioren (50+) is speciaal ontworpen naar de behoeftes van senioren en volwassen studenten. Het combineerd het leren van de Spaanse taal met interessante culturele bezoekjes en excursies in Spanje. Natuurlijk kunt u op elk moment zich inschrijven voor deze cursus, maar wij spreken uit ervaring dat Senioren (50+) over het algemeen een taalcursus een leuke en comfortable oplossing vinden voor een vakantie.

Taalreizen Spanje, Spaans leren Spanje

Spaanse taal leren in Spanje Malaga

The extra buitenschoolse activiteiten: De cursussen zijn gecombineerd met verschillende buitenschoolse activiteiten. Er zal een goed gevuld programma voor u klaar staan wanneer u naar Malaga komt. Dit programma kunt u bij ons opvragen door contact met ons op te nemen. Voorbeelden van mogelijke activiteiten zijn kooklessen, Flamenco Sevillanas lessen, fietstoeren “Málaga Experience”, een bezoekje aan het wijn museum en een kleine wijnproeverij, een bezoekje aan de stierenring en het stierenvechtmuseum, nog nog veel meer. De extra buitenschoolse activiteiten zitten bij de prijs ingebrepen.