Cursus Spaans in Spanje met culturele Activiteiten en Excursies, Culturele Activiteiten & Excursies in Spanje

Spaanse Taalcursus voor Groepen in Spanje – Speciale Spaans programma’s voor Groepen

Educatieve schoolreizen & Educatieve reizen naar Spanje: Spaanse Cursus voor Groepen

Groepsreizen naar Spanje met Spaans cursus voor groepen, Cursus Spaans in kleinere groepenAlhambra Instituto ligt in het prachtige Malaga aan de zuidkust van Andalusië, Spanje en dicht bij het strand. Wij bieden speciale groepscursussen aan voor welke groep dan ook. Docenten kunnen hun studenten de mogelijkheid geven om hen mee te nemen naar Spanje om de taal te leren en plezier te maken. Een groep met vrienden, een groep collega’s of andere groepen. Wij organiseren ook cursussen voor educatieve scholen, colleges en universiteiten. Je bent van harte welkom.

Op maat gemaakte groepscursussen Spaans: Wij bieden Spaanse leraren de kans hun studenten een belonende ervaring te geven door ze mee te nemen naar onze school en Spaans te laten leren in Spanje. Leer Spaans met onze speciaal voor u gemaakte Spaans voor Groepen Programma’s.

Het boeken van een groepscursus heeft voordelen qua prijs en speciale aanbiedingen. Onze enige voorwaarden van een groepscursus is dat uw groep minstens 3 Spaanse lessen per dag neemt en een deelneemt aan het vrijetijdsprogramma. Wij kunnen voor u regelen dat de groep wordt opgehaald van het vliegveld en wij kunnen u een begeleider toewijzen die zorgt voor de wensen van de studenten en organiseert excursies voor de groep. Als u speciale verzoeken heeft zoals het behandelen van speciale thema’s of onderwerpen, rondleiding en excursies of iets anders, laat het ons weten ten minste twee weken voordat u aankomt.

Het voordeel van komen met een groep is dat u groepskorting krijgt. Wij onderscheiden twee soorten groepen met elk hun eigen korting.

1. Groep van 3 tot 7 personen (kleine groep):

Alhambra-Instituto bied groepen van 3 tot 7 personen 10% kortingop de prijs van de cursus. Op deze korting te gebruiken moet u “Groepskorting” vermelden op het aanmeldingsformulier samen met de namen van de deelnemers.

2. Groep van 7 tot 45 personen (grote groepen):

Taalcursussen Spaans voor tieners en jongeren, cursus spaans voor jongeren groepenVoor de grotere groepen bied Alhambra Instituto speciale programma’s en aanzienlijke kortingen.

Wij kunnen een op maat gemaakt programma aanbieden voor groepen inclusief rondleidingen en excursies, een vrijetijdsprogramma, feestjes en verschillende sport activiteiten waar de studenten plezier van hebben en daarnaast meteen de Spaanse cultuur en taal leren.

Wij hebben voornamelijk 3 types Spaanse cursussen voor groepen:

A) Spaans voor tienergroepen (leeftijd 12 tot 17 jaar) begeleid door 1 of meerdere leraren (afhankelijk van het aantal deelnemers)
B) Spaans voor groepen junioren (leeftijd 14 – 19 jaar) begeleid door 1 of meerdere leraren (afhankelijk van het aantal deelnemers)
C) Spaanse cursussen voor gesloten groepen volwassenen met specifieke wensen
 
 

A) Spaans voor tienergroepen in Spanje: de cursus

Spanish courses for teenagers (13-17) in Malaga, Learn Spanish in Spain for teenagersAlhambra Instituto bied een leuk programma van Spaanse lessen en buitenschoolse activiteiten voor buitenlandse tienergroepen die graag Spaans willen leren in Spanje. Wij bieden u een persoonlijke service en zorgen er voor dat uw studenten veilig en ontspannen zijn en genieten van hun hele verblijf in Malaga.

 • De Spaanse cursus voor tienergroepen starten op elke maandag van het jaar.
 • De studenten komen in aanraking met de Spaanse cultuur en taal die men in het dagelijks leven kan gebruiken.
 • Tevens geeft het studenten vaak meer vertrouwen om te spreken in het openbaar waardoor studenten sterker in hun schoenen staan.
 • De middagactiviteiten laten de studenten de Spaanse cultuur, folklore en sporten zien.
 • Daarbij kan de inhoudt van de lessen specifieke thema’s en onderwerpen bevatten op basis van wat de studenten willen leren.
 • Voor gepersonalizeerde Spaanse programma’s voor tienergroepen, neem contact met ons op

B) Spaans voor groepen junioren in Spanje: de cursus

Spanish courses for groups in Spain, Spanish Courses for juniors Groups in Malaga, Spanish for Groups & Junior students in Spain

Onze Spaanse cursus voor groepen junioren doelen erop studenten elke minuut te laten genieten terwijl ze aan het studeren zijn bij Alhambra Instituto. Onze Spaans cursus zal uw taalvaardigheden verbeteren van dag tot dag en u zult meer vertrouwen krijgen, terwijl u begeleid wordt. De cursus is van hoge kwaliteit en bied ook een cultureel programma met bezoekjes aan verschillende bezienswaardigheden, sportactiviteiten en excursies om het leren van de Spaanse taal verder te ontwikkelen. Wij helpen u het beste Spaanse leerprogramma te maken voor uw groep in Spanje.

 • Spaans voor groepen junioren begint op iedere maandag van het jaar
 • De cursus laat u de Spaanse cultuur zien
 • Ontwikkeld onderzoek- en communicatievaardigheden met andere studenten aan het Alhambra Instituto.
 • Integreert de Spaanse taal, cultuur en vakanties
 • Het door ons laten ontwerpen van een Spaans cursus voor uw groep, naar uw wensen, zal u vele mogelijkheden bieden voor een geweldig verblijf in Spanje.
 • Voor handgemaakte Spaanse programmas voor tienergroepen moet u contact opnemen met onze school.

School Group Booking Request and Information Alhambra Instituto Malaga Spain

C) Spanish Specific Courses for Adults Groups in Spain: the Course

adults groups from business in spain learn spanishWij zullen nauw met elkaar samenwerken voor uw aankomst om ervoor te zorgen dat alles loopt zoals u gepland heeft. Ook zullen wij een vrijetijdsprogramma opstellen dat verschillende bezoekjes aan bezienswaardigheden en middagactiviteiten bevat.

We hebben al groepen ontvangen van scholen, universiteiten, bureaus, bedrijven en overheden van de hele wereld, allemaal met hun eigen specifieke programma.

 • Spaans Cursus specifiek voor Groepen Volwassenen begint op iedere Maandag van het jaar
 • Voor gepersonaliseerde Spaans programmas voor gesloten en open groepen volwassenen, neem contact op met ons.

Spaans Cursus voor groepen: Bestemming

Onze school is gelegen in Málaga in het zuiden van Spanje aan de Middellandse Zee.

Wij organizeren educatieve reisjes voor scholen, hogere scholen en universiteiten. Spaanse taalcursussen in Málaga in het zuiden van Spanje heel dicht bij het strand!

Als u speciale behoeften hebt zoals bepaalde onderwerpen die u graag wilt behandelen tijdens de lessen of speciale excursies die u in het programma wilt, laat het ons graag 2 weken voor aankomst weten.

Boek een groepscursus bij Alhambra Instituto

Een groepscursus boeken is heel belangrijk en heeft vele voordelen.

Onze enige voorwaarde is dat u een cursus boekt bestaande uit minimaal 3 dagelijkse lessen en een vrijetijdsprogramma.

Onze Spaanse cursussen voor groepen zijn speciaal ontworpen voor scholen, universiteiten, bedrijven en verenigingen. Het is natuurlijk ook mogelijk om als een groep vrienden of familie een Spaanse taalcursus te volgen.

Wij kunnen ervoor zorgen dat u vervoer heeft van en naar het vliegveld. ook kunnen we u een groepbegeleider geven die voor alles zal zorgen zodat u een perfect verblijf heeft.

Groepskortingen kunnen gebruikt worden voor iedere cursus, maar kan alleen niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen.

Neem alstublieftcontact met ons op voor meer informatie.

Klik hier om de startdata te zien van alle Spaanse cursussen