Cursus Spaans in Spanje met culturele Activiteiten en Excursies, Culturele Activiteiten & Excursies in Spanje

Spaans voor groepen studenten in Spanje Malaga

Spaans voor groepen studenten in Spanje

Spanish for school groups traveling to spain, spanish for teenagers groups in malaga

Bij Alhambra Instituto Spaanse school verwelkomen we graag groepen studenten over de hele wereld om zich aan te sluiten bij onze normale Spaanse cursussen of bij speciale op hand gemaakte programmas die het leren van een andere taal op een professioneel niveau combineren met veel plezier. Dit allemaal met dank aan de activiteiten in de middaguren en ons super vriendelijk personeel!

Als u een cursus bij Alhambra Instituto volgt bent u gegarandeerd van een hoge kwaliteit cursus, een goede accommodatie (in een gastgezin ofwel in een gedeeld appartament met andere studenten) en activiteiten in de middag, zoals het bezoeken van museums, het klaarmaken van paella, een boottocht en excursies naar andere steden in het weekend.

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring en dat kunt u zien: Elk jaar krijgen we de kans om veel groepen te verwelkomen uit verschillende landen, zoals Italië, Zweden, Polen, Duitsland en de Verenigde Staten… Daarom kunt u er zeker van zijn dat we voor alles wat nodig is zorgen met het doel dat u en uw groep de beste leer-ervaring en verblijf hebben hier in Málaga. Als u speciale wensen heeft, neem contact met ons op. We helpen u graag.

Onze groepsprogramma´s zijn ontworpen voor leraren en leerlingen, maar ook voor u en een groep vrienden, collega´s of medestudenten.

Kenmerken

 • Leeftijd: 11 tot 18+ jaar
 • Lessen: 20 lessen per week
 • Grootte van de klas: max. 10 studenten per klas
 • Niveau: 6 niveaus
 • Accommodatie: Gastgezin of gedeeld appartement
 • Medische verzekering: Niet erbij inbegrepen
 • Maximale grootte van de groep: 80 studenten

Prijzen en data

 • Data: Het hele jaar door
 • Groepscursussen beginnen op Maandagen
 • Groep moet minimaal 15 studenten hebben
 • Minimale duur: 1 week
 • PROGRAMMA PRIJZEN
 • 1 week: vanaf €290
 • 2 weken: vanaf €560
 • Aanmeldingskosten: Neem contact op met ons
 • Inclusief vervoer van en naar het vliegveld

Voor grote en kleine groepen, vraag een gratis offerte op.
School Group Booking Request and Information Alhambra Instituto Malaga Spain

Studiereizen en schooluitjes naar Málaga en Spanje

Study tours and school trips to Malaga and Andalusia Spain

Wij verwelkomen veel groepen ieder jaar, verschillend van grootte (van 10 tot 60 personen), en van leeftijd (11 tot 18+).

Omdat we alleen volledige pakketen aanbieden maakt het uw leven als organizator een stuk makkelijker. Vanaf het moment dat uw groep aankomt op het vliegveld van Málaga is alles geregeld. Van het ophalen van uw groep op het vliegveld tot het vervoer naar uw accommodatie – u hoeft zich nergens zorgen om te maken.
Educatieve schoolreizen naar Spanje voor tieners, jongeren en jonge studenten groepen. 

Wij bieden:

 • Taallessen gebasseerd op onze standaard cursussen.
 • Mini-verblijf bij Spaanse families (voor groepen die geen Spaanse talencursus nemen).
 • Jongeren en tieners (voor groepen die een Spaanse taalcursus nemen).
 • Besloten groepslessen gebaseerd op uw leerstof of programma.

Wij willen dat u de beste ervaring en verblijf heeft bij ons in Málaga. Twijfel niet om contact met ons op te nemen als u speciale verzoeken heeft. Wij zullen er alles aan doen om ze te verwezenlijken. U en uw groep zijn belangrijk voor ons!

Word een boekingspartner

Als u geinteresseerd bent in het sturen van studenten naar ons als boekingspartner, een adviseur of een organisator van een groep, horen wij graag van u. U kunt het aanvraagformulier vinden op de link hieronder en terug sturen via e-mail, fax of post. Onze contact informatie is hier te vinden.(CONTACT)

Alhambra Instituto Spanish classe in Malaga learn Spanish

Onze school voor het leren van de Spaanse taal is gelegen in Pedregalejo, een woonwijk in Málaga. De school is heel dichtbij het strand (100 meters) en dichtbij een bushalte van waar je makkelijk naar het centrum van de stad en het historisch centrum kunt reizen. Onze school heeft een receptie, 12 klaslokalen met air conditioning, een bibliotheek, een multimedia hal met computers, wifi in elk lokaal en een zonnige terras.

Málaga, met 6.000 inwoners, is gelegen in het zuiden van Spanje aan de kust van de mediterraanse zee.

Onze Spaanse taalschool bied een grote variatie aan Spaanse cursussen voor studenten, volwassenen, ouderen en korte termijn reisgroepen. Alhambra Instituto bied ook op hand gemaakte en intensieve Spaanse cursussen voor professionele mensen en schoolgroepen begeleid door een leraar.

Learn Spanish in Spain , Spanish Courses, Spanish language courses intensive in malaga SpainAl onze leraren hebben Spaans als moedertaal en daarom zijn al onze studenten gegarandeerd dat ze op de goede manier de uitspraak, grammatica, speciale woorden en zinnen leren. Tijdens de les zullen de leraren alleen Spaans spreken en we vragen onze studenten om dit ook te doen.

Details Spaanse cursus:

De groep is verdeeld in levels. Studenten moeten voordat de klas begint een test maken wat hun niveau bepaald. Op deze manier is het mogelijk om klassen te maken met hetzelfde niveau. Tijdens de klas maken leraren gebruik van verschillende dingen om het leren van de taal leuker te maken, zoals spelletjes, rolspellen, muziek, kleine filmpjes, maar ook een tekstboek. Het belangrijkste vinden wij het spreken van de taal, wat de sleutel tot een taal is. Daarom zorgen onze leraren ervoor dat iedereen zoveel mogelijk Spaans spreekt tijdens de lessen.

De klassen duren van 9:00 tot 13:00 (of in de middag volgens het schema van de groep) met lessen en verschillende activiteiten elke dag. Wij ontvangen studenten van de hele wereld, wat u de mogelijkheid bied om naast het leren van Spaans ook nog veel verschillende culturen en mensen leert kennen. Op deze manier verbetert u uw eigen ontwikkeling en het zorgt ervoor dat uw reis onvergetelijk wordt.

Accommodatie:

Alhambra Instituto bied twee verschillende types accomodaties aan. Beiden hebben ze zo hun voor- en nadelen, maar garanderen beide een goede leerervaring, comfort en vooral heel veel plezier.

U kunt kiezen tussen leven bij een Spaans gastgezin of een gedeeld apartement met andere studenten van onze school.

Leven bij een gastgezin, mensen met Spaans als moedertaal, is de beste manier om een andere taal te leren. Na de lessen gaat u door met het leren van de taal thuis. Verder wordt er in het gastgezin gezorgd voor ontbijt en een warme maaltijd. Nog een voordeel: U zal zich niet snel alleen voelen. Al onze gastgezinnen zijn erg aardig en zullen er alles aan doen om je thuis te laten voelen.

Geen zorgen, al onze gastgezinnen zijn van te voren bezocht door onze medewerkers en zorgvuldig geinterviewd om ervoor te zorgen dat u bij het beste gezin geplaatst wordt. We begrijpen dat studenten het liefste zo dichtbij de school wonen als mogelijk. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat elk gastgezin niet verder woont dan 15 minuten van de school.

Als je voor het gedeelde appartement kiest zult u samen wonen met andere studenten van de school. Zij willen net zo graag Spaans leren als u en daarom krijg je ook hier thuis de kans om Spaans te oefenen, ook al is het niet met mensen die Spaans als moedertaal hebben. Een ander voordeel is het feit dat onze studenten over de hele wereld komen van bijna alle continenten. We hebben studenten gehad uit Europa, Azië, Noord en Zuid Amerika en ook uit Australië. Iedereen heeft zijn of haar eigen achtergrond en laat dat ook zien waardoor u uw horizon helemaal kunt verbreden – en veel nieuwe vrienden krijgt over de hele wereld!

Onze appartementen bieden alles wat u nodig hebt: Een eenpersoonskamer of tweepersoonskamer, een keuken, kookfaciliteiten, televisie en wifi.  Als u van plan bent met een groep naar ons komt, neem contact met ons op en wij helpen u plannen van uw reis.

excursions, leisure and cultural activities offered by Alhambra Instituto in MalagaSpaans leren moet niet beperkt worden tot alleen het klaslokaal. Daarom bieden wij veel verschillende activiteiten en excursies aan tijdens uw verblijf. Ons programma van verschillende buitenschoolse activiteiten is ontworpen om studenten te helpen bekend te raken met de Spaanse cultuur en het meeste uit hun verblijf halen.

Gecombineerd met onze Spaanse cursussen zijn deze activiteiten een perfecte manier om de Spaanse taal in het allerdaagse leven te oefenen en tegelijkertijd de stad en de mensen leren kennen. Alhambra Instituto geeft u de mogelijkheid om vrienden voor het leven te ontmoeten.

Alhambra Instituto heeft een dynamisch, interessant en leuk vrijetijdsprogramma dat aanvullend is op het leer process van de Spaanse taal. Alle activiteiten zijn gericht op socializeren in een educatieve omgeving en het verbeteren van de student zijn of haar kennis over de Spaanse cultuur. Op deze manier leert u de taal effectiever en ontdekt u ook buitenlandse gewoontes en culturen.

We bieden ook vrijetijdsactiviteiten die interessant en leuk zijn! U zal de Spaanse cultuur en manier van leven beter begrijpen. U zult altijd iets vinden dat een aanvulling is op de Spaanse lessen en deze ervaringen, de combinatie van leren en plezier, zullen transformeren in een onvergetelijke ervaring. Zonder twijfel kies je bij Alhambra Instituto een van de beste Spaanse leerprogramma´s aangeboden in Spanje!

Activiteiten georganiseerd door ons
Bezoekjes aan locale monumenten/gallerijen/musea
Excursies van een halve/hele dag
Activiteiten georganiseerd door de school, sommige wekelijks andere maandelijks.
Het ontdekken van de stad Málaga : Tijdens de Spaanse taalcursus bezoekt u het oude gedeelte en het historisch centrum van Malaga. De stad ligt aan de zuidkust van Spanje, is een echte Spaanse stad en geen bestemming voor massatoerisme. Andalusië is een fascinerend deel van Spanje overspoeld met invloeden uit de Moorse tijd. De provincie staat bekend om de rust, simpele en vooral relaxte levensstijl en vriendelijke bevolking. Het klimaat is uitstekend, vrijwel het hele jaar zonnig met een koele zomerbries gedurende de warme zomermaanden. leisure and cultural activities for schools groups visiting Spain in Malaga
Een bezoek aan de Centrale Markt in Malaga: Een fantastische plek om naartoe te gaan om je woordenschat uit te breiden. Het is een bezoekje waard voor iedere student die Spaans studeert. De hoofdingang van de markt heeft een overweldigende deur die beschrijft wat de stad te bieden heeft. Op de markt zie je tonnen vol met vis, beeldschone bloemen, fruit, groenten en zeedieren. Ook zullen we stoppen voor een bezoek aan één van de oudste bars of ‘Bodega’ van Malaga: ‘Casa El Guardia’. leisure and cultural activities for schools groups visiting Spain in pactical Spanish in the market in Malaga
Churros met Chocola: De studenten bezoeken, in gezelschap van een leraar van de school, een speciaal café. De typische lekkernij “Churros met Chocola”  is een aangename traktatie gedurende de koude wintermaanden. Churros zijn gemaakt van een soort cake, vergelijkbaar met een donut maar da lang en dun, besprenkeld met suiker. In de ‘cafetaria’ bedienen ze dikke, romige, warme chocolade om je Churros in te dopen. Heerlijk! In de zomermaanden wordt er vaker beachvolleybal georganiseerd door de school. Het is erg populair op de stranden van Malaga en een leuke activiteit om te ondernemen tijdens de cursus. leisure and cultural activities for schools groups visiting Spain in Malaga visit a bar with chocolate and churros in center of the city
Paella Kookles: Ontdek de geheimen van het meest erkende Spaanse gerecht, de ‘Paella’. Deze cursus geeft de studenten de kans om een typische Spaanse maaltijd te bereiden en daarna het natuurlijk zelf proeven. Het idee achter deze les is niet alleen het leren koken van Paella, maar ook het bieden van plezier en vermaak en een aangename sfeer met andere studenten en leraren creëren. Je moet de woordenschat en het recept in de juiste volgorde leren zodat u het gerecht wanneer u thuiskomt kunt maken. leisure and cultural activities for schools groups visiting Spain in Malaga paella lesson, and lunch fiesta in Alhambra Instituto
Wandeling door de Bergen: Van tijd tot tijd organiseert Alhambra Instituto excursies naar de bergen (hangt af van het studentaantal). Het is een gave excursie waarbij u kan genieten van een fantastisch uitzicht over Malaga. Op heldere dagen kan u zelfs het noorden van Afrika zien! leisure and cultural activities for schools groups visiting Spain in Malaga, foot excursion walk to the mountains near the city
Beachvolleybal in Malaga: vaak (gedurende de zomermaanden drie keer per week) organiseert de school beachvolleybal. Beachvolleybal is erg populair in de regio en erg leuk om te doen na een dag leren. Ook kun je aan het strand van Malaga surfen en andere sporten beoefenen. leisure and cultural activities for schools groups visiting Spain in Malaga,Voley and futbal games on the beach near Alhambra Instituto
Leer de Spaanse Flamenco Dans (Sevillana): Voor studenten die geïnteresseerd zijn in het leren van de Flamenco dans worden in de middagen cursussen georganiseerd. Er worden cursussen zowel in groepen of individueel aangeboden. Bekijk hier een video van de Flamenco lessen. De “Sevillana” is geen overdreven energieke dans vergeleken met bijvoorbeeld de Salsa of de Flamenco. Het is een perfecte dans voor mensen die de voorkeur hebben voor het meer ontspannen bewegen. U kunt de dans ook kiezen als aanvulling op een meer krachtige dans voor een goede balans. Laat u hierdoor niet in de maling nemen want ook bij de Sevilliana moet u hard werken om alle stappen onder de knie te krijgen en de stappen hebben ieder hun eigenaardigheden. Als u geïnteresseerd bent in het leren van de Spaanse taal in combinatie met de Flamenco, dan bent u bij ons op het juiste adres! leisure and cultural activities for schools groups visiting Spain in Malaga, flamenco lessons in the school Alhambra Instituto
Leer de Spaanse Tango Dans: Er bestaat een mogelijkheid om uw Spaanse taal cursus te combineren met het volgen van Salsa of Tango danslessen. U zult versteld staan hoe snel u de taal leert en hoeveel plezier u beleeft met het dansen. Met het volgen van de danslessen naast de cursus maakt u uw studeervakantie aantrekkelijker en plezieriger! Laat de vibes van het Spaans/Latijns-Amerikaans dansen door uw aderen gaan. Als u geïnteresseerd bent in privé lessen Salsa naast de lessen Spaans dan is de intensieve cursus gecombineerd met individuele lessen dansen de juiste keuze voor u. Klik hier voor meer informatie voor alle cursussen. leisure and cultural activities for schools groups visiting Spain in Malaga,salsa and tango lessons in the school
Fietstour: In samenwerking met het bedrijf Malaga Bike Tour organiseren wij een leuke fiets excursie in Malaga. Deze fietstour is een uitstekende manier om u te oriënteren en om u direct thuis te voelen in de kronkelige straten van het historisch centrum en de lange boulevards van ‘El Parque’. U rijdt door kleine, afgelegen straten en passeert verstopte pleinen die vele toeristen nooit zullen zien. Met de ervaren en vermakelijke gidsen vindt u uw weg door drieduizend jaar oude beschaving en rijdt u ook door de tropische tuinen van EL Parque waar je langs de promenade van het strand de lucht van de zee inademt. Kijk wel uit voor de Spaanse auto’s want die zijn nog niet helemaal gewend aan de fietsers. leisure and cultural activities for schools groups visiting Spain in Malaga, bike and windsurf and other water sports in the Malaga's beaches
Bezoeken van locale monumenten/gallerijen/musea
Het Malaga Picasso Museum: Twee keer per maand wordt er een bezoek aan dit museum georganiseerd. Het museum ligt in het centrum en heeft 12 hallen met een permanente tentoonstelling. Het museum heeft 204 schilderijen van Christine en Bernard Picasso’s privé collectie tot hun beschikking. Volgens, Carmen Gimenez, de directeur van het museum, zijn deze stukken een verzameling van de creatieve periode van deze artiest. Ook zijn er stukken vanuit zijn jeugd die hij voor zijn dood heeft gesigneerd. Zeker een bezoekje waard dus. leisure and cultural activities for schools groups visiting Spain in Malaga, visit of th Museum of Picasso
Archeologisch Museum: Het archeologisch museum is gevestigd in het kasteel/fort ‘La Alcazaba’. Het museum beschikt over archeologische bevindingen uit het Moorse tijdperk. Veel van de bevindingen zijn ontdekt tijdens de restauratie van La Alcazaba. De bevindingen bevatten Romeinse sculpturen en mozaïeken, Arabisch keramiek en andere prehistorische dingen. Een excursie naar het Alcabaza wordt regelmatig geregeld door ons. leisure and cultural activities for schools groups visiting Spain in Malaga, visit of th Museum Archeological
Museum van Moderne Kunst en Tradities:  Dit museum is gevestigd in het fantastische meson de la Victoria, een 17e eeuwse herberg. Het museum geeft een beeld van de lokale manier van leven uit de zeventiende eeuw zoals zadelmakerij, smeden en wijnbouw. Er zijn in totaal negentien kamers waar u in staat bent om een korenmolen, oliepers of andere traditionele instrumenten te zien. leisure and cultural activities for schools groups visiting Spain in Malaga, visit of th Museum of popular arts and traditions of Malaga
Het Malaga Wijn Museum: De muren van het wijnmuseum in Malaga vertonen meer dan tweehonderd verschillende soorten flessen wijn. De wijnen zijn afkomstig van veertien verschillende wijnboeren. Naast wijn biedt het museum ook Sherry, Whiskey en Brandy. Zoals in ieder dorp in Malaga heeft iedere wijnboer zijn eigen cultuur en cuisine. Ook hebben ze een traditionele manier van destilleren van de Moscatel druif om verschillende smaken en attributen te produceren. leisure and cultural activities for schools groups visiting Spain , visit of th Museum of Wine of Malaga
Stierenvechten Museum: Één van onze leraren die gespecialiseerd is in stierenvechten neemt u mee naar dit speciale museum en zal u er alles over vertellen. In dit museum vind u verschillende stierenvechtartikelen en informatie over de geschiedenis van het stierenvechten in Malaga en de rest van Spanje. Verder zal u hier ook genieten van de schitterende kleuren van de kleding van de stierenvechter ‘matador’, omringd door foto’s, posters en andere materialen die de traditie in ere houdt. leisure and cultural activities for schools groups visiting Spain , visit of th Museum Bullfighting of Malaga
Excursies van een hele of halve dag: Granada, Sevilla, Cordoba en meer.
Excursie naar Granada: Op 120 kilometer afstand ligt Granada waar de natuur en architectuur harmonieus geïntegreerd zijn. U kunt hier de rijkelijke schoonheden van exotische Isamitische paleizen, patio’s en prachtige tuinen vinden die oogverblindend zijn. Zeer toepasselijk verklaarde de World Heritage Site het Alhambra, middeleeuws paleis en fort die afstamt uit de Moorse overheersing, als werelderfgoed. Hier komt de naam van de school vandaan en dat is dus zeker een bezoek waard. Een blik werpen op de architectuur is voldoende om te realiseren dat de geschiedenis van de stad een lang verhaal met zich meedraagt. Cultural and leisure activities excursion to Granada visitien the Alhambra
Excursie naar Córdoba: Iets verder verwijdert van Malaga  (180 kilometer) vind u de magische stad Córdoba van de westerse wereld in de 11e eeuw. Córdoba is niet alleen een gemakkelijke stop in het midden van Andalusië, het is de essentie van Spanje. Romeinse, Joodse, Islamitische en Castiliaanse beschavingen ziet u terug in de straten, monumenten en het collectieve bewustzijn. Córdoba is veel meer dan alleen de grote moskee. Het is een stad die u moet ontdekken. De plekjes, geuren en de smaken zullen u hier betoveren. Een klein pleintje met een sprankelend fonteintje, een open deur die een vredige binnentuin toont of een balkon overwoekerd met bloemen, dat is Córdoba. Cultural and leisure activities excursion to Cordoba visiting the Mosque
Excursie naar Sevilla: Volgens de legende is Sevilla ontdekt door Hercules en de oorsprong ervan is verbonden met de Tartessische beschaving. Door de Romeinen werd de stad Hispalis genoemd en door de Moren Isbiliya. Het is een echte historische stad. Sevilla ligt aan de Guadalquivir, de haven die voor niet al te grote zeeschepen bevaarbaar is tot in de stad. U vindt hier koetsen met paarden, de Flamenco, stierengevechten, gitaar spelende en zingende mannen op de hoek van de straat, romantiek, sinaasappelbomen, een sprankelend nachtleven en meer… Semana Santa, de week voor Pasen, wordt hier groots gevierd en heeft zelf een relatie met de Nederlandse geschiedenis! Onze verse koning Willem-Alexander en koningin Maxima hebben elkaar ontmoet op Semana Santa in Sevilla in april 1999. Twee keer per maand wordt er een excursie georganiseerd naar deze prachtige stad. Cultural and leisure activities excursion to Sevilla visiting the Giralda and Cathedral
Excursie naar Ronda: Ook Ronda is een van de meest indrukwekkende plaatsen in Andalusië. Het is een schitterende historische stad die heel bijzonder gelegen is op een steile rotspartij in een prachtig dal. De stad wordt in tweeën gedeeld door een diepe kloof, ‘El Tajo de Ronda’. De rivier heet ‘Gualdalevín’ waarover drie beroemde bruggen zijn gebouwd; de ‘Puente Romano’, de ‘Puente Viejo’ en de ‘Puente Nuevo’. De ene kant van de stad, de oude Moorse medina, heet simpelweg ‘La Ciudad’ en aan de andere kant ligt de wijk ‘El Mercadillo’. Het is een stad die bezocht moet worden als u zich in Andalusië bevindt en wij bieden excursies naar Ronda aan. Cultural and leisure activities excursion to Ronda or White Villages of Andalusia

Bij Alhambra Instituto kunt u Spaans leren op een diverse en leuke manier. De Spaanse cursussen en activiteiten die we aanbieden zijn voor alle niveaus en leeftijden.

We kijken ernaar uit je te ontvangen bij Alhambra Instituto!

Groepprogrammas bevatten onderwijs, accommodatie, activiteiten en vervoer van en naar het vliegveld. U kunt uw groepspakket aanpassen naar uw wensen door bijvoorbeeld een halve dag, een volle dag excursies of meer avond activiteiten toe te voegen. Wij bieden in het normale pakket vijf activiteiten per week.

Als u van plan bent met een groep studenten naar Málaga te komen, neem contact met ons op en wij helpen u met het plannen van uw reis.

School Group Booking Request and Information Alhambra Instituto Malaga Spain

Leraren en begeleiders vergezellen de groep

 • Cursus: Leraren/begeleiders die met de groep mee reizen mogen gratis deelnemen aan de cursussen tijdens hun verblijf, als ze willen, als er plek is en als het taalniveau  overeenkomt met het groepsniveau.
 • Accommodatie, activiteiten en excursies: Afhankelijk van het aantal studenten en de gekozen accommodatie krijgen de leraren de volgende kortingen:
  • Groepen met 12 tot 19 studenten: 1 leraar krijgt gratis accommodatie (in een gedeeld appartement “comfort”) en de leraar mag ook gratis mee met de activiteiten en excursies in het programma.
  • Groepen met 20 tot 35 studenten: 2 leraren krijgen  gratis accommodatie (in een privé appartement studio voor 2 personen) en mogen ook gratis deelnemen aan de activiteiten en excursies in het programma.
  • Groepen met 36 tot 45 studenten: 3 leraren krijgen gratis accommodatie (in een privé appartement voor 3 personen) en mogen ook gratis deelnemen aan de activiteiten en excursies in het programma.

Er zal geen terugbetaling zijn op de eventuele kosten van een hotel of hostel als accommodatie.

 

Meer info 

Medische verzekering: Wij moedigen studenten aan een gezondheidsverzekering aan te schaffen voordat ze naar Spanje reizen.

Op de eerste dag van de talencursus is het belangrijk dat al uw studenten een half uur eerder zijn dan normaal (8:30 aanwezig) om een plaatsingtest te maken die zal beslissen welk niveau iedereen heeft en in welke klas ze komen. Vanaf de tweede dag zijn de lessen van 9:00 tot 13:00. Na de lessen bieden we altijd verschillende activiteiten. Wij raden u sterk aan mee te doen aan deze activiteiten, omdat ze niet alleen heel erg leuk zijn maar ook een leuke manier is om met andere studenten in contact te komen en meer Spaans te oefenen.

Wij vragen u om uw studenten met goede kleren, schoeisel en andere dingen deel te laten nemen aan de activiteiten.

De school zal zorgen voor de benodigde kosten, zoals administratiekosten en vervoerskosten voor de activiteiten. Het is toegestaan voor de studenten geld mee te nemen voor wat te winkelen.