Super Intensieve Cursus Malaga, cursus Super Intensief Spaans

Super Intensieve Spaanse Cursus COMBI (25+5)

Spaanse cursus in een groep (25 lessen) + individuele lessen (5) per week.

Taalreizen Spanje One to One Spaans leren Spanje

Taalreizen Spanje One to One Spaans leren Spanje

Deze Super Intensieve Spaanse Cursus COMBI is een goede combinatie van groepslessen (5 uur per dag) en individuele lessen (1 les per dag). De individuele lessen geven de student de ruimte om deze zelf in te vullen met zijn of haar moeilijkheden en wordt op het niveau van de student aangeboden. De student kan zelf kiezen welke onderwerpen er behandelt moeten worden in de les, zoals bijvoorbeeld extra oefenen met spreken of specifieke vocabulaire. Deze cursus is voor studenten die gemotiveerd zijn om de Spaanse taal zo goed en snel mogelijk te leren.

Deze cursus heeft de ultieme combinatie om veel aspecten van de Spaanse taal te leren en te spreken met de medestudenten en daarnaast nog meer individuele vooruitgang te boeken door middel van de individuele lessen.

De lessen focussen zich op de vier essentiële basisvaardigheden, namelijk schrijven, spreken, lezen en luisteren. De nadruk wordt vooral op het oraal communiceren gelegd bij Alhambra Instituto. Google+ reviews & recensies , Google reviews en opmerkingen helpen de perfecte Spaanse cursus die bij u past te vinden

De lessen worden in groepen gevolgd van 6 – 8 studenten met een maximum aantal van 10 studenten. Les krijgen in een kleine groep verzekert dat elke student persoonlijke aandacht krijgt van de leraar. Tijdens de vijf extra individuele lessen kan een student met de taal oefenen en zijn/haar eigen moeilijkheden aangeven om hier mee te oefenen. Spaans is de gesproken taal tijdens de gehele cursus, wat ervoor zorgt dat de studenten de ‘locals’ beter begrijpen.

Malaga (Spanje)

Prijslijst:  Intensieve Spaans Cursus COMBI 25 + 5

Collegeprijs per week
1 week € 305
2 tot 4 weken € 300 per week
5 tot 7 weken € 290 per week
+8 weken € 290 per extra week

Informatie over deze Spaanse Cursus

Duur Vanaf 1 week
Aantal lessen 25 groepslessen + 5 privélessen per week
Klassen Maximaal 10 studenten
Startdata Elke Maandag, het hele jaar door
Niveau Alle niveaus
Leeftijd Minimaal 16 jaar oud
Minuten per les 55 minuten