Super Intensieve Cursus Malaga, cursus Super Intensief Spaans

Super Intensieve Spaanse Cursus (30)

Spaans leren in Spanje met taalcursus Malaga, Taalreizen Spanje, Spaans leren Spanje, Spaans Leren in Spanje - Spaanse cursus in Spanje

De Super Intensieve Spaanse Cursus bestaat uit 30 lessen per week. Deze cursus is ontworpen voor degene die snel hun Spaanse taalvaardigheden willen verbeteren. De klassen zijn klein met 6 tot 10 studenten per groep. De duur van de cursus is 1 tot 24 weken. Het niveau van het gesproken Spaans in de klassen is aangepast op niveau van de studenten.

De Super Intensieve Spaanse Cursus is ontworpen om de student snel en effectief te leren communiceren in de Spaanse taal.

De Super Intensieve Spaanse Cursus is ontworpen voor mensen die in een korte tijd goede Spaanse taalvaardigheden willen beheersen. De cursus kan begonnen worden in elk niveau, van beginners tot gevorderde. Wij combineren de Spaanse lessen met activiteiten buiten de deur, zoals een bezoekje aan de supermarkt en rondlopen in de stad. Bij deze activiteiten moeten de studenten hun Spaans wel gebruiken.

Deze cursus is gebaseerd op het dagelijkse leven om ervoor te zorgen dat uw kennis ook echt toegepast kan worden in het dagelijkse leven. Alle cursussen focussen op het praktische gebruik van de taal.

Spaans cursussen voor jongeren, Taalcursus Spaans in Málaga Spanje,Spaans cursussen voor jongeren in malaga, Spaans Leren in Spanje - Spaanse cursus in Spanje

De lessen focussen op het verbeteren van de vier essentiële vaardigheden: spreken, luisteren, lezen en schrijven. Wij geven tijdens onze lessen een extra nadruk aan het spreken van de taal, aangezien dit de sleutel is tot de communicatie met anderen. Om maximale vooruitgang te boeken per student hebben we een limit van 10 studenten per klas.

 

Naast deze cursus zult u nog genoeg tijd hebben om Malaga en andere steden te ontdekken. Dus, ondanks dat de cursus intensief is, is het niet té intensief. Bijna iedereen kan elke maandag van het jaar beginnen, behalve absolute beginners. Voor absolute beginners zijn er speciale startdata opgesteld.

Malaga (Spanje)

Prijzenlijst Super Intensieve Spaans Cursus 30

Collegegeld per week
1 week € 215
2 tot 4 weken € 200 per week
5 tot 7 weken € 190 per week
+8 weken € 180 per extra week
Lange termijnen Bekijk prijzen

Informatie over deze Spaanse Cursus

Duur Vanaf 1 week
Frequentie 30 lessen per week
Klassen Maximaal 10 studenten
Start data Elke Maandag, het hele jaar door
Niveau Alle niveaus
Leeftijd Minimaal 16 jaar
Minuten per les 55 minuten