Taalvakantie Cursus Spaans voor Senioren 50 plussers

Spaanse Cursussen voor Studenten en Volwassenen SPAANS LEREN IN MALAGA -SPANJE Spaanse Cursussen voor Volwassenen en Senioren 50+ SPAANS LEREN IN MALAGA -SPANJE Spaans cursus voor senioren 50 plus Activiteiten- en cultuurprogramma SPAANS LEREN IN MALAGA - SPANJE

senior citizens spanish courses Golden Age Spanish Courses seniors students - Spanish Language Holiday Senior Courses in SpainWij hebben meer dan 30 jaar ervaring met het lesgeven van de Spaanse taal aan senioren (50+). Omdat deze programma’s, Taalvakantie cursus Spaans voor Senioren, onze specialiteit geworden zijn, keren elk jaar studenten terug om weer van hun taalkennis op te frissen, oude vrienden te ontmoeten en te genieten van een heerlijke vakantie in Málaga aan de Costa del Sol.

Malaga, een van de zonnigste steden in Spanje, bevindt zich op de ideale locatie voor een vakantie én taalcurus. De zuidkust van Spanje is slechts 150 minuten met de trein verwijderd van Madrid en Malaga zelf bezit prachtige stranden, een mooi historisch centrum met Romeins Theater, Kathedraal en Arabisch Paleis (Alcazaba). Ook zijn er genoeg musea te vinden en is het openbaar vervoer naar steden zoals Granada, Cordoba en Sevilla ook erg goed.

De Semi Intensieve Cursus zegt het al met de naam, maar is minder intensief dan onze andere cursussen. Er worden drie lessen per dag gegeven, wat 1 les minder is dan normaal en wordt het op het tempo van de klas aangepast. Ook bij deze cursussen bieden wij verschillende niveaus aan dus u zult altijd in een groep zitten met oudere studenten van hetzelfde niveau. Deze groep bestaat gemiddeld uit 4 – 8 personen en maximaal 10 personen. De lessen zijn onder andere gefocust op grammatica om een goede grammaticale basis te krijgen, het opbouwen van vocabulaire, het leren lezen en schrijven in de Spaanse taal en ook het luistervaardigheid komt aan bod. Bij ons ligt de nadruk op het spreken van de Spaanse taal, ook om dit te oefenen tijdens de lessen zowel als in de praktijk en uitspraak. De cursus wordt gecombineerd met leuke buitenschoolse activiteiten en excursies.

In de ochtenden, voor 20 lessen per week, zal u Spaans studeren in een multi-cultureel klaslokaal op uw niveau. In de middagen en weekenden is er een breed buitenschools programma voor u. Dit programma kunt u opvragen door met ons contact op te nemen.

Praktische informatie Spaans cursus voor Senioren op vakantie

 • Lessen per week: Intensieve cursus van twee weken, 20 lessen + middag en avond activiteiten.
 • Duur van de lessen: 55 minuten.
 • Duur van de cursus: 2 weken.
 • Rooster: Maandag tot Vrijdag van 9:00 tot 13:00.
 • Levels: Alle niveaus, van beginner tot superieur.
 • Prijs: 495 € / twee weken. Inclusief: Cursus, boeken en materialen, vervoer van en naar het vliegveld en een cultureel programma.

BELANGRIJK:  Als er niet genoeg studenten zijn voor de seinoren groep (minimaal 3), zal de cursus omgezet worden naar een intensieve cursus en zal de school een terugstorting doen, tijdens de eerste dagen van de cursus, van het verschil betaald door de senioren student voor de cursus.

 PRIJS: 495€

Een taal leer je niet alleen in het klaslokaal, maar ook tijdens het dagelijks leven.

Daarom nemen we u mee op begeleide tours langs de bezienswaardigheden in Málaga en cursus naar andere steden in Spanje. Voorbeelden van activiteiten die in het culturele programma kunnen voorkomen:

 • Plaza de Toros: Stierenvechten museum en arena (Spaanse traditie)
 • Alcazaba: Arabisch fort met fantastisch uitzicht over Malaga
 • Flamenco-Sevillanas danslessen
 • Wijn Museum met wijnproeverij
 • Mediterraanse kooklessen
 • Bezoek aan de centrale markt van Malaga