Spaans cursussen voor leraren in Spanje voor anderstalige leraren Spaans

MALAGA CITY “ a paradise between the sky and the earth.
Everything you can imagine is real.”
― Vicente Aleixandre
OUR FREEDOM “Freedom is not worth having if it does not include
the freedom to make mistakes.”
― Mahatma Gandhi

Spaans cursussen voor leraren in Spanje

De ELE (Spaans als buitenlandse taal) Leraren Training binnenschoolse cursussen zijn bedoeld voor degene die Spaanse les willen geven als buitenlandse taal of voor degene die al les aan het geven zijn maar graag een opfrissing willen van de taal of zelfs perfectionalizeren.

De “Spaans cursussen voor leraren” maakt het mogelijk voor deelnemers hen kennis over lesgeven en de technieken die daarbij komen kijken bij te werken. Onze cursussen zijn ook geschikt voor studenten en afgestudeerden die zich graag willen specializeren in het lesgeven van Spaans als een buitenlandse taal.

ELE Leraren Training

Het Spaans lesgeven als een buitenlandse taal (ELE) bevindt zich in een hele concurrerende markt. Alhambra Instituto bied 2 verschillende Spaans Leraren Cursussen aan voor nieuwe en ervaren leraren, om ervoor te zorgen dat u voorblijft op de klas. Wij behandelen alle aspecten wat te maken heeft met het lesgeven van de Spaanse taal als een buitenlandse taal (ELE).

Met meer dan 35 jaar ervaring in het Spaans lesgeven in Spaans als buitenlandse taal, heeft Alhambra Instituto een reputatie van wereldklasse gecreëerd voor ELE cursussen.

De ELE cursus geeft u alle benodigheden, strategieën en de vaardigheden die nodig zijn voor het lesgeven van Spaans als buitenlandse taal.

<Spanish course for teachers of Spanish in Malaga Spain, Spanish Training for Teachers in MalagaSpaanse lerares tijdens de cursus[/caption]

Spaanse Leraren Trainingcursussen ELE in Malaga Spanje

Spaans Cursus voor Leraren (Nieuwe Technologie en Strategieën voor lesgeven) bij Alhambra Instituto in Malaga is het restultaat van al tienduizend uur Spaanse les geven aan buitenlandse studenten en leraren, schrijfcursussen, begeleiding, lezen en het testen van ideeën met de nieuwe technologie. Deze Spaans Cursus voor Leraren is niet alleen bedoeld voor leraren maar ook voor studenten die leraar willen worden in de toekomst.

Programma’s zoals Alhambra Instituto’s Spaans Cursus voor Leraren  zijn erg verschillend dan de algemene programma’s met een soortgelijke naam.

<Spanish for teacher training Methodology and new Technologies for the classLeraren Opfrissingscursus in Malaga [/caption]

Opfriscursus voor Leraren Spaans als Buitenlandse taal

Ontworpen voor gekwalificeerde en ervaren learen op scholen, colleges en universiteiten. Deze cursus is ontworpen voor leraren wiens moedertaal niet Spaans is en wie graag hen Spaanse taalvaardigheden willen opfrissen en tegelijkertijd nieuwe methodes en andere benaderingen willen ontdekken van het lesgeven van een buitenlandse taal.

Spaans Cursus voor Leraren zijn ervaringsgericht en maken gebruik van verschillende media en technologie. Locatie: Málaga, Spanje

Refresher teacher training Combination Spanish course in Malaga, Spain, Spanish courses for teachers in Spain, Teacher Training Spanish course in Spain

Gecombineerde Spaans Cursus voor Leraren als buitenlandse taal.

Deze cursus is geschikt voor leraren die Spaans niet als moedertaal hebben en

  • Van plan zijn les te geven in de Spaanse taal of
  • Van plan zijn Spaanse les te gaan gevenof
  • Moeten taalvaardigheden ontwikkelen voor relevante literatuur en publicaties in Spanje of om te communiceren in internationale projecten.