Zomercursus Spaans – Semi-Intensief Spaans

 

Spaanse taal leren in Spanje Andalucia Malaga strand, Intensieve Spaanse cursussen in Spanje

Intensieve Spaanse cursussen in Spanje In Spanje Andalucia Malaga strand,

Deze cursus is een zomercursus waarin u les krijgt in groepen van gemiddeld 10 studenten. Wij combineren de Spaanse taallessen met activiteiten buiten de deur. De zomercursussen Spaans bij Alhambra Instituto zijn daarom erg speciaal, omdat er veel wordt ondernomen en tegelijkertijd Spaans wordt geleerd.

De zomercursus Spaans is geschikt voor alle niveaus, van beginners tot en met gevorderden. Het programma geeft u de mogelijkheid om de Spaanse taal en cultuur te leren en Malaga en andere steden in Andalusië te ontdekken. Tevens kunt u de cursus gemakkelijk met een vakantie combineren!

Tijdens deze cursus leert u de Spaanse taal in een relaxte en vriendelijke omgeving, maar op een professionele manier. Er wordt grammatica bijgebracht en uw vocabulaire zal dagelijks toenemen. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het spreken, luisteren, schrijven en lezen. Net zoals bij vele andere cursussen is spreken het belangrijkste onderdeel en daarom ligt de nadruk bij ons op dit onderdeel. Het is een semi intensieve cursus, wat inhoudt dat er 15 lesuren per week zullen zijn. Er komen veel internationale studenten op de zomercursus af wat gezorgd voor een culturele mix, wat altijd interessant is. Er zijn veel optionele activiteiten. Bent u actief en sportief? Dan bent u hier op het juiste adres. Geeft u liever de voorkeur aan relaxen en nieuwe vrienden maken? Ook dan is dit de perfecte plaats voor u. In dit opzicht kunt u de cursus naar eigen wens invullen.

Spaans Leren in Spanje in Spaanse taalschool in Malaga (Alhambra),Spaanse taal leren in Spanje Andalucia Malaga strand, Intensieve Spaanse cursussen in Spanje

Individuele Cursus Spaans in Spanje – Spaans Leren in Spanje

Deze zomercursus Spaans geeft u de mogelijkheid om uw Spaans bij te spijkeren/te leren en daarnaast een onvergetelijke zomer te beleven.

*De startdatum voor beginners is elke eerste maandag van de maand in de zomer.

Malaga (Spanje)

Prijslijst

Collegegeld per week
1 week € 120
2 tot 6 weken € 110 per week
7 tot 8 weken € 100 per week
+8 weken € 100 per week
bekijk alle prijzen

Informatie over deze Spaanse cursus

Duur Vanaf 1 week
Frequentie 15 lessen per week
Grootte van de klas Maximaal 10 studenten
Start data Iedere Maandag, het hele jaar door
Niveau Alle niveaus
Leeftijd Minimaal 16 jaar
Minuten per les 55 minuten