Zakelijke cursus Spaans, Cursus zakelijk Spaans in Malaga, Spanje,

Spaanse Taalcursus voor het Bedrijfsleven – Zakelijke cursus Spaans (20+10)

Spaans voor Ondernemers cursussen in Spanje en Spaans in het Bedrijfsleven cursussen.

Taalreizen Spanje, Spaans leren Spanje, Intensieve Spaans leren in Spanje

cursus spaans spanje business Spaanse cursus voor professionals

Spaanse taalcursus voor het Bedrijfsleven, is bedoeld voor professionals van alle niveaus. Onze Spaans Cursus voor het Bedrijfsleven zijn op maakt gemaakt (4 lessen in een groep + 2 privé lessen) speciaal voor individuele leerbehoeften en u het vertrouwen te geven de Spaanse taal vloeiend te spreken tijdens werk.

Deze cursus gaat in op woordenschat handig in het bedrijfsleven. Het richt zich op het gebruik van Spaanse bedrijf terminologie met betrekking tot zakelijke en commerciële gedrag en de huidige economische realiteit.

 

  • Spaanse cursussen voor het Bedrijfsleven, Spaanse taalcursus voor ondernemers wordt aangeraden aan studenten die al wat ervaring met de taal hebben, maar kan ook geschikt zijn voor “beginners” (geen absolute beginners) die willen leren over dit specifieke onderwerp in het Spaans. Mocht u een absolute beginner zijn en toch willen deelnemen aan deze cursus, dan adviseren wij u eerst een ‘reguliere’ cursus Spaans te volgen op onze school. Uw vocabulaire zal worden uitgebreid in de gewone literatuur en in de vakliteratuur. Een langdurige cursus zorgt ervoor dat je vloeiend kunt spreken in het Spaans op uw werk.
  • Spaans lessen over het Bedrijfsleven helpen bij het verbeteren van uw professionele kansen in Spanje en Latijns-Amerika.
  • Tijdens deze cursus leert u om de Spaanse taal in werkomstandigheden te gebruiken. Het is een formele taal die gebruikt wordt tijdens bijeenkomsten, afspraken, werk contacten en andere werkomstandigheden. Denk hierbij aan kennis over de administratie, sales, financieel management etc. Tevens leert u ook om in de Spaanse taal te communiceren met de klanten door bijvoorbeeld te bellen, e-mailen, jezelf introduceren in het (formeel) Spaans. Daarbij komen ook de cultuurverschillen (Spaanse en Latijns Amerikaanse bedrijfscultuur) in het bedrijfsleven aan bod, want niet elke cultuur gaat hetzelfde met elkaar om tijdens werkbezoek.

 

Spaans leren in Malaga en sportbeoefening in Spanje.jpg

Spaans leren in Malaga en sportbeoefening in Spanje.jpg

Deze cursus bestaat uit 30 uur Spaanse les per week. Dit bestaat uit vier groepslessen algemeen Spaans en 2 privé lessen per dag. De aspecten die op het bedrijfsleven zijn gericht worden gegeven in de individuele lessen. De individuele lessen zullen dus altijd op uw niveau aangepast worden en daarin kunt u aangeven welke aspecten u graag wilt leren. Tijdens deze gecombineerde cursus zullen wij u basis principes van de Spaanse taal en cultuur in het Spaanse bedrijfsleven leren. Om de cursus zo leuk en makkelijk mogelijk te maken, organiseren wij een veel rollenspellen die in de klaslokalen worden gehouden, die ideaal zijn voor personen die in de verkoop, toeristische, financiële, administratieve en diplomatieke sectoren werken. De lessen beginnen elke maandag van het jaar.

U zult ook leren hoe u Spaans kunt praten tijdens uw werk, hoe u de telefoon moet oppakken of iemand belt, hoe u het beste e-mails kunt versturen en jezelf introduceren op een formele manier. Ook zul je veel leren over de handelspraktijken en cultuur van Spanje en Latijns-Amerika.

De Spaans Cursus voor het Bedrijfsleven bestaat uit 30 uur les per week. Deze Spaanse cursus voor professionals in Malaga , lessen bestaan uit vier groepslessen en twee privé lessen per dag. Deze cursus is alleen geschikt voor mensen die geen absolute beginners zijn.Het doel is u te leren hoe u correcte zinnen opbouwt, hoe u bedrijfsconcepten uit kunt leggen en hoe u moet spreken en schrijven zoals het hoort in het Spaanse bedrijfsleven. Enkele voorbeelde van onderwerpen tijdens deze cursus: algemene zakelijke correspondentie, discussie over zakelijke onderwerpen, onderhandelingen, rollenspellen in zakelijke situaties, leren hoe u een bedrijf in Spanje kunt opzetten, handelsrecht en de positie van Spanje in de internationale markt.

 

Spaans Cursussen voor het ondernemers & notarissen zijn ideel voor degene die graag willen werken in Spanje of Latijns-Amerika. Spaans is uitgegroeid tot een van de meest belangrijke talen in de wereld, ook in het bedrijfsleven. Dit is niet verrassend aangezien er wereldwijd ongeveer 400 miljoen mensen Spaans spreken en veel Spaanstalige landen veel economische groei hebben meegemaakt de afgelopen jaren.

 

Spaans Cursus
Spaans Cursus voor het Bedrijfsleven
Uren per week:
20 x 55 Min.+ 10 Individuele lessen
Begint
Elke Maandag
Aantal Studenten (Intensive 20)
6 – 8 studenten gemiddeld (max. 10)
Aantal studenten 1 with Individuele lessen
Niveaus van Intermediair naar taalbeheersing
Tijden
9:00 – 15:00
Duur van de cursus
1 tot 8 weken
Start data Elke maandag gedurende het hele jaar, minimaal 1 week.

Prices 2022

Weeks
Price
1
440 €
2
880 €
3
1305 €
4
1740 €
5
2160 €
6
2580 €