Spaans leren in Spanje accommodatie in Malaga , Spaans leren in Málaga voor jongeren en volwassenen.Taalcursus Spaans leren Málaga taalreizen, kleine groepen, accommodaties, activiteiten

Spaans Gastgezin – Verblijf in Spanje, Malaga

Dompel uzelf onder in het dagelijkse leven van uw nieuwe gastland door te leven bij een gastgezin. U zult de cultuur van het land goed leren kennen, de taal sneller Spaans leren en misschien zelfs een accent ontwikkelen. Ieder gastgezin wordt zorgvuldig door Alhambra Instituto geselecteerd, waarbij de gastgezinnen regelmatig worden bezocht.

accommodation_izqIn het algemeen staan Spaanse families bekend om hun gastvrijheid, gevoel voor humor en het genieten van het leven, dit draagt er mede aan bij dat studenten zich dan ook direct thuis voelen. Studenten in een gastgezin ontvangen hun eigen sleutel, zodat ze kunnen komen en gaan wanneer ze maar willen. Echter wordt er wel geadviseerd om eigen handdoeken mee te nemen.

De intieme relatie die ontstaat door het leven in een gastgezin, draagt er aan bij dat u de alledaagse Spaanse taal sneller onder de knie zult krijgen. Onze gastgezinnen bieden zowel één-als tweepersoonskamers aan. In het geval er meerdere studenten woonachtig zijn in dit gastgezin, proberen wij altijd een internationale huisgenoot te vinden, dit om het Spaanse taalgebruik 24 uur per dag aan te moedigen, dit alles om uw intensieve cursus Spaans in Spanje nog effectiever te maken.
Bij een Spaans gastgezin, wordt u iedere dag voorzien van ontbijt en lunch, echter biedt Alhambra Instituto u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een volpension. Deze keuze kunt u op het inschrijfformulier duidelijk maken, daarbij kunt u op dit zelfde formulier aangeven of er speciale allergieën etc. zijn.
Wilt u graag in een Spaans gastgezin verblijven? Reserveer dan op zijn minst twee weken voor de cursus uw accommodatie. Malaga en Alicante zijn populaire toeristische bestemmingen en dit type accommodatie is erg gewild, dus wij raden u aan om zo snel mogelijk een accommodatie te reserveren. Wij accepteren last minute reserveringen, maar wij kunnen u geen garantie bieden dat de accommodatie beschikbaar is.

Belangrijk:

De accommodatie is beschikbaar vanaf 12 uur ‘s middags op de zondag voor aanvang van de cursus (maandag) tot 12 uur ‘s middags op de zaterdag na het einde van de cursus (vrijdag). Voor studenten die, om wat voor reden dan ook, eerder of nadien gebruik willen maken van de accommodatie zullen de extra nachten in rekening worden gebracht (max. 3 nachten). Voor studenten die meer dan 4 nachten extra willen bij boeken zal een extra week in rekening worden gebracht. Alhambra Instituto kan geen garantie bieden voor het bij boeken van extra nachten.

 

Wat betekent het om in een Spaans gastgezin te wonen?
Spanish Host Family

  • Half pension – ontbijt en lunch. Vol pension is mogelijk als u dit duidelijk aangeeft
  • Een eigen kamer en de rest van het huis deel je met de familie
  • Je wordt opgenomen in het dagelijkse leven en maakt ook onderdeel uit van de familie
  • De familie zal jou zo goed mogelijk ondersteunen met het leren van Spaans (het zijn echter geen leraren)
  • De familie zal jou meenemen naar de dingen die zij ondernemen (bioscoop, kroegen, restaurants, etentje met vrienden etc.)
  • Als er problemen zijn, dan zal de familie bij jou zijn en jou helpen