Speciale Cursussen Spaanse in Spanje – Spaans Leren in Spanje Taalreizen

Speciale Cursussen Spaanse in Spanje – Spaans Leren in Spanje Taalreizen

Speciale Cursussen Spaanse in Spanje, Taalreizen Spaans in Spanje , Speciale cursussen Spaans in Spanje voor specifieke personen en geïnteresseerden

Speciale Cursussen Spaanse in Spanje zijn ontworpen voor professionele, academische of persoonlijke eisen te voldoen met volledige taalonderdompeling in een levendige en moderne internationale stad aan de Mediterraanse kust: Malaga in Spanje.

 

Deze specifieke Spaanse cursussen zijn ontworpen: a) voor professionals die zakelijke Spaanse taal training nodig hebben; b) voor leraren van Spaans die de Spaanse methodologie moeten vernieuwen; c) voor elke professionele op zoek naar gespecialiseerde Spaanse lessen.

Speciale Spaanse programma’s combineren Spaanse Opleiding in kleine groepen met individuele Spaanse lessen (One-to-one) om de cursus op hun professionele behoeften af te stemmen. Onze Spaanse taalschool biedt Spaans voor advocaten, spaans voor luchtvaartmaatschappij, Spaans voor commerciële of zakelijke professionals… Speciale spaanse cursussen die zich richten op hun specifieke Spaanse woordenschat en terminologie. De lijst van de beste Spaanse taalcursussen in Spanje is hieronder.

Gespecializeerde Spaanse Cursussen

DELE Examen Voorbereidingscursus

Spanish courses and DELE diploma, Malaga Spain, Dele exam preparation Spanish courses, DELE Examen Voorbereidingscursus in Malaga, Spanje. Het officiële certificaat voor Spaanse kennis ontworpen volgens de richtlijnen van het “Common European Framework”.

Spaanse Cursus voor het Bedrijfsleven (Groep- en Privélessen)

Intensive Business Spanish CourseTijdens de intensieve cursus bij het Alhambra Instituto over het bedrijfsleven leer je de basis van het zakelijke Spaans. Ondderdompeling in de Spaanse cursus in Malaga, Spaans voor het bedrijfsleven.

Spaans voor Advocaten

Spanish for lawyers in Spain, Spanish for the Legal Profession, Spanish Courses for Lawyers SpainSpaans voor Advocaten in Spanje, Spaans voor juridische beroepen. Deelnemers moeten advocaat zijn of studeren voor juridische beroepen.

Spaans Cursussen voor Cabinepersoneel

Onze Spaanse cursus is ontwikkeld door cabinepersoneel experts in samenwerking met Alhambra Instituto. Onderdompeling Spaans cursusen in Malaga, Spaans voor Cabinepersoneel.

Spaans ophelderingscursus voor Leraren (ELE)

Spanish refresher course for Teachers in Malaga, Spanish refresher courses for Teachers in spainOpfrissingscursus voor Leraren Spaans ELE. Deze professionele cursus is gemaakt voor leraren Spaans als tweede taal (ELE), die graag hun kennis en huidige methodologie willen opfrissen.

Spaanse cursussen voor Senioren 50+

Spaanse cursussen voor Senioren: Types

Spanish courses for Seniors and mature students in Malaga,Club 50 + coursesProgrammas voor senioren en volwassen studenten worden aangeboden in Malaga, Spanje met verschillende types cursussen en opties voor accommodatie en activiteiten.

Spaanse cursus voor Senioren 50+ Intensief

Spanish courses for Seniors 50+ in Malaga Spain, 50 Plus Course - Spanish Courses in Spain,Spanish Courses for Seniors 50+Leer Spaans in Spanje voor Senioren in Malaga bij Alhambra Instituto, de perfect plek om een leervakantie Spaans te nemen voor Senioren 50+ in Spanje, samen met activiteiten en excursies.

Spaans cursussen + Workshops Alhambra Instituto

Flamenco + Intensieve Spaans Cursussen

Flamenco and Spanish school in Malaga,Learn Spanish and Flamenco with the best teachersFlamenco lessen en Spaanse taallessen in Malaga bij het Alhambra Instituto. Leer Spaans en de Flamenco van de beste leraren.

Spaans cursussen voor Groepen

Speciale cursussen voor Schoolgroepen

Schoolgroep leert Spaans bij Alhambra Instituto Malaga Kom bij onze school en deel deze geweldige tijd met je vrienden. Leer Spaans en heb plezier in de leuke stad Malaga. Het als een ervaring zijn die je nooit zal vergeten.

Speciale prijzen voor Groepen

Leer Spaans tijdens een tussenjaar, heb een leuk jaar in Spanje, Ontmoet nieuwe mensen en beleef een nieuwe ervaring. Verzamel je familie en vrienden, kom Spaans leren in Malaga en geniet van onze speciale aanbiedingen voor groepen.